2777
2789
عنوان

كسايي ك لاغر شديد خوش اندام شديد؟؟

275 بازدید | 19 پست

شكم چطور اب كرديد 

من اگه هر روز بيست دقيقه حلقه 

وپنجاه تا درزانشست بزنم طي يك ماه تا دوماه اب ميشه ؟؟

همه فك ميكنن شكم ندارم ولي وقتي ميشينم چند طبقه ميشه از لباس اصلا مشخص نيست

۲۰ دیقه حلقه خیلیه

فقط 29 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

روز جمعه هفت اذر ماه بی بی چکم مثبت شد خدایا شکرت بعد دو سال و نیم منو لایق دونستی ۸ اذر تیتر بتام مثبت شد عددش ۲۲۸۹ منتظرم برم صدا تالاپ تالاپ قلبشو بشنوم مادر به فداتت خدایا شکرت ۲۶ آذر صدای قلبشو شنیدم😭 اگه میتونستم به تمام کسانی که نازایی دارن میگم تمام مراحل تشخیصی را انجام بدید من با عکس رنگی رحم باردار شدم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بدبختی چربی شکم خیلی سخت اب میشه

جوکر:من یه همسر داشتم زیبا بود...کسیکه بهم میگفت من خیلی نگرانتم؛همیشه بهم میگفت بایدبیشتر بخندم...قماربازی میکرد ویه عالمه هم بدهی بالااورده بود...طلبکارها صورتش رو خط خطی کردن،ماپولی برای جراحیش نداشتیم نمیتونست تحمل کنه...من میخواستم دوباره لبخندش رو ببینم،فقط میخواستم بدونه زخمهاش اهمیتی برام نداره پس یه تیغ گذاشتم توی دهنمو اینکارو کردم...میدونی بعدش چیشد؟اون نتونست منو اینجوری ببینه!ترکم کرد...قضیه برام بامزه شد..."حالا همیشه میخندم"
چربی شکم پهلو خیلی دیر اب میشه نیاز به رژیم هم داری در کنار ورزش باید حوصله و پشتکار داشته باشی اون ...

من خواستم قبل عقدم اب اب بشن 

حتي به فكر پيكر تراشي افتادم 😐

پس من با اين حساب فوقش روزي پنجاه گرم بسوزنم

ی اپلیکیشن هس خیلی جالبه اسمشم lose belly fat 

دانلودش کن ب کارت میاد 

برنامه زیره ام دانلود کن بهت میگه هر خوراکی ک میخوری چقد کالری داره و باید واسه جبرانش چقد فعالیت کنی❤️