2777
2789
عنوان

لیفت بازو

1848 بازدید | 8 پست

بچه ها سلام کی لیفت بازو انجام داده ؟ 

یا کسی هست که با ورزش تونسته باشه یه بازوی شل ، رو مثلا با ۳۵ سانت دور بازور جمع و جور کنه ؟ 

راهکار بدین

اگه عمل کردین هزینه ش چقدر بوده 

کجا عمل کردین 

اگه ورزش راهکار بدین لطفا 

یکی از دوستام پیش دکتر کامبیز پوریوسف جراحی کرده بازوشو خیلی خوب شده

متخصص انواع چراحی زیبایی و لاغری هستش من فکر نمیکردم این شکلی بشه. خواستی این پیج اینستاشون 

سعادت آباد سرو غربی ،جنب رستوران ماهی خوب ،برج تجارت ،طبقه۶واحد۲۶

شماره تماس: 09926761782
https://jarahezibaei.com/

برای جراحی بازو من خالم رفته پیش دکتر داریوش نادری عمل کرده خیلی هم بعد از عمل راضی هستش
اگر تهرانی حتما برو پیش ایشون آدرسشم تو پاسدارانه  شمارشم می نویسم واست 02122792458

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

برای لیفت بازو من دختر عموم رفت پیش دکتر علی نهاوندچی تو خیالان جردن عمل کرده خیلی هم علی شده
 اگر تهرانی حتما برو پیش ایشون شمارشم بخوای می تونم بهت بدم 

ببین خیلی شل باشه که با ورزش درست نمیشه... مگه پوست چه قدر میخواد جمع بشه....تازه خیلی اراده میخواد کلی ورزش کنی تا یه ذره بهتر شه. خاله من 45 سالشه... تازه عمل کرده... چاق بود قبلا... لاغر که کرد افتضاح شد. اخر سر پیش دکتر کامبیز ایزدپناه لیفت بازو انجام داد.

2790
2778
2791
2779
2792