2777
2789
عنوان

این لباس خوبه بنظرتون.عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 976 بازدید | 89 پست
عشقم بنظرم این یکم ضایس تو خونه لباس مجلسی  

مجلسی نیستا!یه لباس عروسکیه کفشو دراوردم جالب نبود

تیکر بارداری نیست تیکر ازکمپ بیرون اومدن شوهرمه .میشه براش دعاکنید ؟دعاکنید اون روز بیاددنبالم یابهم زنگ بزنه که زندگی جدید وباارامش وپاکی رو شروع کنیم😔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اون جوراب ها را در بیار 

😐خودمم این لایکه رو اعصابمه ولی دستام مرض دارن لایک میکنن 

تیکر بچه نیس مال تبلدمه🤪آی ام مجرد😁💙برا خوشبختیم یه صلوات میفرستی لدفا😍مرسی ک فرستادی ان شاءلله به هرچی میخوای برسی❤الگوی زندگیم 💛باب اسفنجی💛خل نیستما بمب انرژیم🤗همه چیو دوسدارم به همه عشق میورزم😍راستی حیوون مورد علاقم 🐢😂عجیبه ولی خب بقیه حیوونا میمیرن و آدم وتنها میزارن ولی 🐢تا اخرش باهاته حتی شاید بعد مرگتم باشه دوسش دارم واقعا😘🤔یکم پر حرفم و شوخ ولی بی تربیت نیستم😱دوستم بدارین😐دوستتون میدارم بای😂✋

اسی کفشتو در بیار جورابتم در بیار لاک قرمز بزن با یه صندل خوشگل اگه میخای کفش بپوشی

یارو از کلاهش خرگوش در میاره، بعد من نتونستم یه گوساله رو از قلبم دربیارم                                             خدایا صبری که دادی به دردی که دادی نمیخوره                 99/9/9 ی خبر خوب بهم میدن       خــُدایــا  حــواســت  هصــ؟صــدای  هِق  هِق  گــریــع  هام  عــز  هَمــون  گــلــویــی  مــیــاد  ڪــِ  تــو  عــز  رگــش  بــع  مــن  نــزدیــڪــتــریــ..!  
اون جوراب ها را در بیار 

عزیزم جوراب شلواری رنگ پا هستش محبورم بپوشم چون پاهام دوسه تا جوش قرمز زده به خاطر اپلاسیون به جاش کفشو دراوردم

تیکر بارداری نیست تیکر ازکمپ بیرون اومدن شوهرمه .میشه براش دعاکنید ؟دعاکنید اون روز بیاددنبالم یابهم زنگ بزنه که زندگی جدید وباارامش وپاکی رو شروع کنیم😔
اسی کفشتو در بیار جورابتم در بیار لاک قرمز بزن با یه صندل خوشگل اگه میخای کفش بپوشی

کفشو دراوردم لاک قرمزم زدم .مجبورم جوراب شلواریو بپوشم چون جوش زدم وپوستم قرمز شده به خاطراپلاسیون

اسی پشماتو با چی میزنی😐

اپلاسیون کردم ولی جوش قرمززدم برا همین جوراب شلواری پوشیدم

کفشو دراوردم لاک قرمزم زدم .مجبورم جوراب شلواریو بپوشم چون جوش زدم وپوستم قرمز شده به خاطراپلاسیون

اها پس خوبه شب خوبی را برایتان ارزومندیم😁

یارو از کلاهش خرگوش در میاره، بعد من نتونستم یه گوساله رو از قلبم دربیارم                                             خدایا صبری که دادی به دردی که دادی نمیخوره                 99/9/9 ی خبر خوب بهم میدن       خــُدایــا  حــواســت  هصــ؟صــدای  هِق  هِق  گــریــع  هام  عــز  هَمــون  گــلــویــی  مــیــاد  ڪــِ  تــو  عــز  رگــش  بــع  مــن  نــزدیــڪــتــریــ..!  
اپلاسیون کردم ولی جوش قرمززدم برا همین جوراب شلواری پوشیدم

از جوش متنفرممممم مزاحم ترین چیز دنیاس

تیکر بچه نیس مال تبلدمه🤪آی ام مجرد😁💙برا خوشبختیم یه صلوات میفرستی لدفا😍مرسی ک فرستادی ان شاءلله به هرچی میخوای برسی❤الگوی زندگیم 💛باب اسفنجی💛خل نیستما بمب انرژیم🤗همه چیو دوسدارم به همه عشق میورزم😍راستی حیوون مورد علاقم 🐢😂عجیبه ولی خب بقیه حیوونا میمیرن و آدم وتنها میزارن ولی 🐢تا اخرش باهاته حتی شاید بعد مرگتم باشه دوسش دارم واقعا😘🤔یکم پر حرفم و شوخ ولی بی تربیت نیستم😱دوستم بدارین😐دوستتون میدارم بای😂✋
اها پس خوبه شب خوبی را برایتان ارزومندیم😁

نه بابا من همیشه اینطوریم تقریبا یه شب تاپ شلوار یه شب شومیز شلوار جین یه شب مجلسی ماکسی .عادت کرده دیگ

از جوش متنفرممممم مزاحم ترین چیز دنیاس

اره وگرنه عمرا این جوراب شلواریو‌میپوشیدم

اسی خوشگله کفشم بپوش بعضی مردا خیلی دوسدارن..نمیدونم چرا فک میکنن لباس مجلسی و کفش برا خونه بده اگ ر ...

اره شوهرمنم عاشق این چیزاست .خب شاید بااین کارا کمتر وقتی فیلمای ترکی میبینن توجه کنن چون خانوماشونم توخونه چیزی ازاونا کم ندارن 

اره شوهرمنم عاشق این چیزاست .خب شاید بااین کارا کمتر وقتی فیلمای ترکی میبینن توجه کنن چون خانوماشونم ...

اره حتی ی روانشناسه میگف طلاهاتونو یا لباس مجلسیاتونو نزارید کنار تو خونه استفاده کنید مردا دوسدارن

@نی_نی_یار_شب میشه بترکونی گلم