2777
2789
عنوان

دردودل

183 بازدید | 15 پست

سلام . امروز با یکی دعوای لفظیم شد ، فحشی داد که نباید میداد ، من هم جوابش رو دادم ، اومدم صحنه رو ترک کنم که دیدم از پشت سر هم مست و هم لگد زد ، برگشتم ، یک سیلی و یک مشت و یک لگد هم دوباره زد . از لحاظ سنی من ازش بزرگترم . اگر میخواستم بزنمش هم ، زور و قدرتش رو داشتم ( رزمی کارم ) ، به خاطر دو علت نزدمش ، یک اینکه چند نفری اونجا بودن ، و برای اینکه شاهدهایی داشته باشم ، خودداری کردم ( هر چند بعد از درگیری هم گفتن که بزرگی رو تو کردی که نزدیش ) و دو اینکه اگر میزدمش ، اون تبرئه و میشد و من مقصر ( هر کند بعد هم بخشیدمش ) الآن که خلوت کردم ، میگم که چرا نزدمش ؟ خود خوری میکنم ، از طرف دیگه ای ، میگم که یخشیدمش ، در عوض خدا رو دارم . شما بودید ، چیکار میکردید ؟ برخورد من چطور بوده ؟

اللهم عجل لولیک الفرج 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اگه مردبود میزدی هیچ اتفاقی نمیوفتاد😂😂

ما قسم خوردیم ، که در دعواها ، از فنون و قدرتمون استفاده نکنیم ، به فرض هم میزدمش ؟ و به دیوار یکی میشد ؟ من شخصیتم زیر ؟ میرفت . چرا ؟ چون هر کس من رو دید ، گفت از تو بعید بود و اینکه بخشیدیش و نزدیش ، بزرگی تو رو میرسونه 

اللهم عجل لولیک الفرج 
خوب بود یه ضربه محکم بزنیش

نمیدونم ، ولی هم خوشحالم که بخشیدم و خدا رو طرف معامله خودم قرار دارم و گفتم که خدا ، من تو رو دارم ، بخشیدمش ، به خاطر تو . از طرفی ، غرورم اجازه نمیده ، همین الآن و خود خوری میکنم ، که چرا نزدمش ؟ نمیدونم کدومش درسته ! هر چند از این به بعد ، حتی شاید سلامش هم نکنم 

اللهم عجل لولیک الفرج 
شما البته باید یه عنوان بزرگی نصیحتش  میکردی و ساده باهاشون رفتار میکردی یا هم اصلا حساب نمیکرد ...

فحش داد ، جوابش رو دادم . ولی وقتی زد ، هر چند که درد میکشیدم اون وقت ، ولی به همون خدا قسم ، ولی تحمل کردم و واکنش نشون ندادم ...

اللهم عجل لولیک الفرج