2777
2789
عنوان

دردودل

183 بازدید | 15 پست

سلام . امروز با یکی دعوای لفظیم شد ، فحشی داد که نباید میداد ، من هم جوابش رو دادم ، اومدم صحنه رو ترک کنم که دیدم از پشت سر هم مست و هم لگد زد ، برگشتم ، یک سیلی و یک مشت و یک لگد هم دوباره زد . از لحاظ سنی من ازش بزرگترم . اگر میخواستم بزنمش هم ، زور و قدرتش رو داشتم ( رزمی کارم ) ، به خاطر دو علت نزدمش ، یک اینکه چند نفری اونجا بودن ، و برای اینکه شاهدهایی داشته باشم ، خودداری کردم ( هر چند بعد از درگیری هم گفتن که بزرگی رو تو کردی که نزدیش ) و دو اینکه اگر میزدمش ، اون تبرئه و میشد و من مقصر ( هر کند بعد هم بخشیدمش ) الآن که خلوت کردم ، میگم که چرا نزدمش ؟ خود خوری میکنم ، از طرف دیگه ای ، میگم که یخشیدمش ، در عوض خدا رو دارم . شما بودید ، چیکار میکردید ؟ برخورد من چطور بوده ؟

اللهم عجل لولیک الفرج 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

اگه مردبود میزدی هیچ اتفاقی نمیوفتاد😂😂

ما قسم خوردیم ، که در دعواها ، از فنون و قدرتمون استفاده نکنیم ، به فرض هم میزدمش ؟ و به دیوار یکی میشد ؟ من شخصیتم زیر ؟ میرفت . چرا ؟ چون هر کس من رو دید ، گفت از تو بعید بود و اینکه بخشیدیش و نزدیش ، بزرگی تو رو میرسونه 

اللهم عجل لولیک الفرج 
خوب بود یه ضربه محکم بزنیش

نمیدونم ، ولی هم خوشحالم که بخشیدم و خدا رو طرف معامله خودم قرار دارم و گفتم که خدا ، من تو رو دارم ، بخشیدمش ، به خاطر تو . از طرفی ، غرورم اجازه نمیده ، همین الآن و خود خوری میکنم ، که چرا نزدمش ؟ نمیدونم کدومش درسته ! هر چند از این به بعد ، حتی شاید سلامش هم نکنم 

اللهم عجل لولیک الفرج 
شما البته باید یه عنوان بزرگی نصیحتش  میکردی و ساده باهاشون رفتار میکردی یا هم اصلا حساب نمیکرد ...

فحش داد ، جوابش رو دادم . ولی وقتی زد ، هر چند که درد میکشیدم اون وقت ، ولی به همون خدا قسم ، ولی تحمل کردم و واکنش نشون ندادم ...

اللهم عجل لولیک الفرج 
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز