2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مثلا ببینی معمولا چیا آزارت میدن

همونا رو برطرف کنی

رو اعتماد بنفست عزت نفست کار کن

ببین از نظر روانشناسی چ مشکلاتی داری برطرف کن

آدمایی ک بدت میاد رابطتو کمتر کن

اگه اینستا یا نی نی سایت بهت انرژی منفی میده نیا

و کلن ب چیزای مثبت فکر کن

ب منفیا فکر نکن

خانوم مهندس مملکت 😎 دختر مو مشکی جذاب نی نی سایت 😅

مقوله پیچیده ای نیست اول از همه قبول کن که مثله همه اشتباه می کنی و بخودت اجازه آزمون و خطا رو بده وقتی این کار رو انجام دادی به خودت اعتماد کن هر بار که اشتباهی کردی به خودت بگو اشکال نداره من به خودم باور دارم و هر روز نسبت به قبل بهتر و بهتر می شم جلوی افکار مثبت و منفی رو در این اول نگیر انتظار نداشته باش فورا زندیگیت عوض بشه سعی کن مسائل رو سخت نگیری و از هر لحظه لذت ببری الکی هم شده حتی بی دلیل خوش باشی به این می گن زندگی کردن بعد از یه مدت خیلی بهتر می شی و افکار منی ازت دور می شن 

من مرد هستم 
مثلا ببینی معمولا چیا آزارت میدن همونا رو برطرف کنی رو اعتماد بنفست عزت نفست کار کن ببین از نظر ر ...

و اینکه برو توی نت سرچ کن سیستم ras مغزی بخون

مقوله پیچیده ای نیست اول از همه قبول کن که مثله همه اشتباه می کنی و بخودت اجازه آزمون و خطا رو بده و ...

من خیلی رو این چیزا کار میکنم تا اونجاییم ک بلد بودم برا این خانوم نوشتم

الان متن شما رو خوندم اونجاش ک گفتین الکی خوش باش

اینو من یکم سختمه

همش میگم نکنه یروز بخودم بیام ببینم این الکی خوش بودنه بدبختم کرده

چجوری این مانع ذهنیمو برطرف کنم؟