2777
2789
عنوان

فرش جهاز

| مشاهده متن کامل بحث + 789 بازدید | 64 پست
اینجامگه کجاس که توروبشناسن  تو واقعیت فک نکنم بیشترازدوسه نفربشناسنت اونجا مهمه

چن سالته😂🥴دهه هشتادی میزنی😂🚶🏻‍♀️

ازین کاربری{2}نفر استفاده میکنن🙏🙏🙏 هموقضاوت نکنیم....من ندادم به سکینه قسمت میترررررسم،،یکنفر دادقسم درحرمت غوغاشد😭🏴🖤شکسته بالو پرِ من ولییییی دلم تنگ است سفربه کربلارو خودت درستش کن موووولای خوبم🖤🏴😭

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

😐😕چی میگی ؟نمیفهمتت واقعا..چون درخواستتوقبول نکردم داری درس اخلاق میدی منو..برو بابا خیلی خجسته ای ...

درس اخلاق به تو خخخ

خواستم شیرفهمت کنم که تازه نیومدم تویی که تازه اومدی وهمه میشناسنت 

یعنی خواستی که بشناسنت 

لازم نیست تلاش کنی همه بشناسنت 

به کارات برسی بهتره و به فکرزندگی وشوهرکردن باشی بهتره

...

ببین عزیزم

فرش ۷۰۰ شانه برای جایی خوبه که روی زمین میشینن چون ضخیمتره و نشینمنگاهش بهتره

برای بین مبل و خونه های لوکس ۱۰۰۰ و ۱۲۰۰ و ۱۵۰۰ خوبه چون طرحش ظریفتره.رنگاش زیباتر و چشم نوازتره و اکثرا ملایمتر هستن.ولی فرش نازکه چون گره هاش بیشتر و ریزتره.

اگه رو زمین میشینید و غذا خوردن فیلم دیدنتون رو زمینه مثل خونه ی مامانامون همون ۷۰۰ خوبه اما اگه فرش فقط بین مبلی هست ۱۲۰۰ بگیر 

🤔اوم بنظر اشنامیاد‌خب ک چی؟

می می ناز هر چند وقت یه بار بروزرسانی میشه منم میشناسم خدا بیامرز رو 

از تو نوشتن قدغن   گلایه کردن قدغن                         عطر خوش زن قدغن    تو قدغن من قدغن 
دهه هشتاد چیه 34سالمه

۳۴؟؟اتفاقا اگ سنت بیشترمیبود بایدبلدباشی چطوربایه خانوم صحبت کنی😊👍🏼روز خوووش

ازین کاربری{2}نفر استفاده میکنن🙏🙏🙏 هموقضاوت نکنیم....من ندادم به سکینه قسمت میترررررسم،،یکنفر دادقسم درحرمت غوغاشد😭🏴🖤شکسته بالو پرِ من ولییییی دلم تنگ است سفربه کربلارو خودت درستش کن موووولای خوبم🖤🏴😭
می می ناز هر چند وقت یه بار بروزرسانی میشه منم میشناسم خدا بیامرز رو 

اوهوم خدارحمتش کنه😢😭🌹

اخلاقم ورفتارم عالیه ولی باهرکی مثل خودشم توکه60سالته باید بهتر وپخته ترحرف بزنی

😐😂😐🤦🏻‍♀️من هرجور ک دلمممم بخواد میحرفم

شما هنوز درگیرید😂

😂ول کن نیس ک

بایددرست حرف زد نه هرجور که دل بخواد

هررررررجوررررررر ک عشقم بکشه میحرفم میخوام ببینم کی معترضه😐👊🏽