maryam_goli1375 مدیر عضویت: 1398/03/20 تعداد پست: 5129 عنوان فرش جهاز | مشاهده متن کامل بحث + 789 بازدید | 64 پست بچه ها فرق فرش ۷۰۰ شونه با ۱۰۰۰ یا ۱۵۰۰ شونه در چیه کدومش بهتره؟؟؟ مثلا یکی گف ۱۵۰۰ شونه ها نازکه اگه نازکه پس چرا گرونتره خدایا امیدم به توست ناامیدم نکن 1399/03/24 | 15:40 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
persisgulf عضویت: 1399/03/24 تعداد پست: 43 هررررررجوررررررر ک عشقم بکشه میحرفم میخوام ببینم کی معترضه😐👊🏽 اگه هرجور که بخوای حرف بزنی بقیه هم درمقابلت هرجوربخوان حرف می زنن ...
زیبای_او عضویت: 1399/02/14 تعداد پست: 6788 اگه هرجور که بخوای حرف بزنی بقیه هم درمقابلت هرجوربخوان حرف می زنن بی تربیتتت😑🚶🏻♀️🚶🏻♀️🚶🏻♀️ ازین کاربری{2}نفر استفاده میکنن🙏🙏🙏 هموقضاوت نکنیم....من ندادم به سکینه قسمت میترررررسم،،یکنفر دادقسم درحرمت غوغاشد😭🏴🖤شکسته بالو پرِ من ولییییی دلم تنگ است سفربه کربلارو خودت درستش کن موووولای خوبم🖤🏴😭
persisgulf عضویت: 1399/03/24 تعداد پست: 43 بی تربیتتت😑🚶🏻♀️🚶🏻♀️🚶🏻♀️ به جای بدوبیراه گفتن جواب بده ...
زیبای_او عضویت: 1399/02/14 تعداد پست: 6788 به جای بدوبیراه گفتن جواب بده جواب چیو؟ ازین کاربری{2}نفر استفاده میکنن🙏🙏🙏 هموقضاوت نکنیم....من ندادم به سکینه قسمت میترررررسم،،یکنفر دادقسم درحرمت غوغاشد😭🏴🖤شکسته بالو پرِ من ولییییی دلم تنگ است سفربه کربلارو خودت درستش کن موووولای خوبم🖤🏴😭
زیبای_او عضویت: 1399/02/14 تعداد پست: 6788 اگه هرجور که بخوای حرف بزنی بقیه هم درمقابلت هرجوربخوان حرف می زنن بیخودمیکنه کسی بم حرف بزنه😐 ازین کاربری{2}نفر استفاده میکنن🙏🙏🙏 هموقضاوت نکنیم....من ندادم به سکینه قسمت میترررررسم،،یکنفر دادقسم درحرمت غوغاشد😭🏴🖤شکسته بالو پرِ من ولییییی دلم تنگ است سفربه کربلارو خودت درستش کن موووولای خوبم🖤🏴😭