2789
عنوان

فرش جهاز

| مشاهده متن کامل بحث + 789 بازدید | 64 پست
اع سلام 😃 چی شده درخواست دوستی داده😠

سلامممم🙂❤...اره نمیدونم باخودشون چیچی فک میکنن‌.بذا از گرد راه برسی بعد درخواس بده🤦🏻‍♀️

ازین کاربری{2}نفر استفاده میکنن🙏🙏🙏 هموقضاوت نکنیم....من ندادم به سکینه قسمت میترررررسم،،یکنفر دادقسم درحرمت غوغاشد😭🏴🖤شکسته بالو پرِ من ولییییی دلم تنگ است سفربه کربلارو خودت درستش کن موووولای خوبم🖤🏴😭

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اصلا از این تراکم مراکما‌ نمیفهمم‌ک یعنی چی😑

یعنی درسته نازک ترن اما جنسشون بهتره وموندگاریشون بیشتره عزیزم.

❤🌺نفس مامان۹۹/۵/۲۵زمینی شد🌺❤☆♡ چهارتاآدم حسابی توزندگیت نگه دار،بقیه فقط سلام،خداحافظ👋☆♡
محکمتر از ۱۵۰۰ شونه اس.اونا نازک اند فکر کن رو سرامیک پهن کنی همش لیزمیخوره.عین روفرشیه.

ما رو لمينت پهن كرديم سر نميخورن

زمين گروه مثل تاس ى روز حكم ميكنى ى روز التماس حواست به روزى كه حكم ميكنى باشى♻️
سلامممم🙂❤...اره نمیدونم باخودشون چیچی فک میکنن‌.بذا از گرد راه برسی بعد درخواس بده🤦🏻‍♀️

خاک بر سراشون🙄 عقده این

شایدم آدرس اشتباه بهشون دادن😉

آرامشی دارم که طوفان را بغل کردم   
خاک بر سراشون🙄 عقده این شایدم آدرس اشتباه بهشون دادن😉

👍🏼🙂😂حتما

ازین کاربری{2}نفر استفاده میکنن🙏🙏🙏 هموقضاوت نکنیم....من ندادم به سکینه قسمت میترررررسم،،یکنفر دادقسم درحرمت غوغاشد😭🏴🖤شکسته بالو پرِ من ولییییی دلم تنگ است سفربه کربلارو خودت درستش کن موووولای خوبم🖤🏴😭
😂😂😂😑

🙂🥴😂ن اجازع ای ن چیزی چقدم پررو

پس من باید ۷۰۰ شونه بخرم چون خیلی دوس دارم فرشم‌کلفتو نرم باشه آدم حتی تشک هم نندازه راحت باشع

تراکم پایین نرم تره ولی به مرور زمان وقتی پا میخوره بد میشه جاروکشیش هم سخت تره

ولی تراکم بالا خیلی قشنگتر و بهتره برای همین گرون تره

آرامشی دارم که طوفان را بغل کردم   
عین موکتن 1500 شانه ها! منم مثل شما فرش نرم میخواستم که روش بخوابم  700 شانه ها نرمن و پرزبلند ...

اره منم7۰۰ میگیرم البته ۱۰۰۰ شونه ها باید از ۱۵۰۰ شونه ها بهتر باشن

خدایا امیدم به توست ناامیدم نکن