2821
2789
عنوان

کار و زندگانی😂

111 بازدید | 15 پست

سلام تو رو خدا اگه اومدین اینجا نظر بدین حالا هرچی باشه مهم نیس بهش نیاز دارم با تشکر😂💋

تعداد رای : 15
نظرسنجی
تاتو بدن
0
0%
آرایشگری(کار با مواد ،کاشت ناخن،میکاپ عروس)
11
73%
فیشیالیست
1
6%
تاتو آرایش دائم
3
20%
کاربری دست دو نفر 🙌

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

یعنی میصرفه برم آرایش دائمم یاد بگیرم؟

بله  به شرطی که دائما بروز باشی 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
از آرایشگری بهتره؟

نه منظورم اینه آرایشگری رو یاد بگیری چون درصد بیشتری رای دادن شما گفتی ارایش دائم هم یاد بگیرم گفتم بله تو حیاطه آرایشگری اونن خوبه بشرطی که به روز باشی 

ولی برای یاد گیری آرایشگری هر چقدر هزینه کنی ارزش داره البته اگه تو یه شهر کوچیک نباشی 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
نه منظورم اینه آرایشگری رو یاد بگیری چون درصد بیشتری رای دادن شما گفتی ارایش دائم هم یاد بگیرم گفتم ...

من تو تهرانم فکر کنم مناسب من نباشه آرایش دائم چون من نمیخوام به عنوان شغل اصلیم باشه

کاربری دست دو نفر 🙌
نه منظورم اینه آرایشگری رو یاد بگیری چون درصد بیشتری رای دادن شما گفتی ارایش دائم هم یاد بگیرم گفتم ...

راستی عزیزم میشه نظرت رو درمورد فیشیال بگی؟

کاربری دست دو نفر 🙌

میشه هم فیشیالیست شد هم آرایشگر یا ربطی نداره جزو حیطه آرایشگری نیست؟🤔

کاربری دست دو نفر 🙌

عزیزم درخواستم رو قبول میکنی من خیلی سوال دارم☹

کاربری دست دو نفر 🙌
من تو تهرانم فکر کنم مناسب من نباشه آرایش دائم چون من نمیخوام به عنوان شغل اصلیم باشه

خب پس فقط یکی از رشته ها رو برو و حرفه ای یاد بگیر چند تا رو باهم نرو مثلا فقط کار با مواد رو برو ولی حرفه ای و بروز باش 

راستی عزیزم میشه نظرت رو درمورد فیشیال بگی؟

بنظرم فیشیال و پاکسازی و مراقبت پوست بهتره تو کلینیک باشه یعنی من خودم اگه بخوام انجام بدم ارایشگاه انجام نمیدم 

معمولا مناطق پایین خیلی مشتری اینکارو نداره مناطق بالا مشتری خودشو داره که اونها هم همون کلینیک رو ترجیح میدن 

میشه هم فیشیالیست شد هم آرایشگر یا ربطی نداره جزو حیطه آرایشگری نیست؟🤔

بهتره یکیو انتخاب کنی و همونو حرفه ای انجام بدی 

اگه بخوای همه ی شاخه های زیبایی رو یاد بگیری باید سالن داشته باشی ولی میگی به عنوان شغل نمیخوای