2777
2789
عنوان

پوشک گرفتن کودک

266 بازدید | 27 پست

سلام مادرای باتجربه کیا از شورت اموزشی استفاده کردن راضی بودن چه مارکی بچه من ۸ کیلو هستش ۱۵ ماهشه میخوام از پوشک بگیرمش چهار روز هست شروع کردم تو این چهار روزم خونم نجس نشده فقط شورت رو میخوام برا بیرون رفتن یا برا شبش

این یه برنامست برای بارداری وبچه داری عالیه
من عضوم به نظرم خیلی خوبه .میتونین با مامانای همسن بچه هاتون تبادل نظر کنین...

از روی رنگ ابی میتونین نصب کنینبزنین روی این رنگ تا نصب شه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خوب نیس چون کشش پارچه ای هس و نم میده. از پوشک شرتی استفاده کن

مهدی جان⁦❤️⁩هر روز برای آمدنت دعا میکنیم و برای نیامدنت کارهای زیادی...😔به امید روزی که همه ی پیامک های جهان این باشد:مهدی فاطمه آمد.😍

من استفاده نکردم همون پوشکس میکردم ولی میبردمش مرتب پوشک رو باز میکردم 

یکی دوبار از شرت اموزشی استفاده کردم بیرون میریخت خیس میشد 

در حد چند قطره خوبه نتونه خودشو نگه بداره

زندگی فهم نفهمیدن هاست ...

پسر من اصلا نپوشید .با اینکه بچه ی آرومیه ولی وقتی می پوشید اینقدر گریه میکرد تا دربیارمش.

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم

۱۵ زود نیست؟؟؟

من دخترم ۲۲ ماهشه، تازه از پوشک گرفتمش. جیش رو میگه ولی فقط نیم ساعت تووی دستشویی میره و میاد تا کارش رو انجام بده. دستشویی بزرگ رو هم هنوز بلد نیست، شورت عادی با شلوار میکنم پاش اگر اشتباهی کارش رو هم انجام بده همون شورت و شلوار نمیزاره نفوذ کنه و خودش سریع خبر میده و کار به کثیف شدن خونه نمیرسه

🕊 پر میشه این خونه از رقص و گل و شادی 🕊
اول عادتش بده با پوشک بره تو دستشویی جیش کنه  بعد که یاد گرفت پوشکشو در بیار

من دارم همین کارو میکنم به نظرت فایده داره؟بچم گاهی که دورش شلوغ بشه اذیت میکنه نمیاد دستشویی ولی الانم که دورش شلوغ نیست هر از نیم ساعت جیش جیش میگه کمرم درد گرفت 😭

زود نیست ۱۵ ماهگی؟ بچه اگه امادکی جسمی نداشته باشه ضربات و لطمات زیادی میبینه مشاور کودک زیر دو سال ...

اخه نمیزاره پوشک کنم پوشکم میکنم باز میکنه پسر اولمم یک سالگی از پوشک گرفتم

۱۵ زود نگیر بچه رو گناه داره هم کمرش شل میشه هم صدمه روحی میبینه من یجا خوندم اولین شکست عشقی گرفتن از شیر و دومین شکست عشقی گرفتن پوشک  

افرادی که با ما هم عقیده هستن به ما آرامش میدهند" و افرادی که مخالف با عقیده ما هستن به ما دانش... و آدمی برای لذت بردن از زندگی به آرامش نیاز دارد و برای بهتر زندگی کردن به دانش