2777
2789
عنوان

چیکارش کنم؟

203 بازدید | 24 پست

تا بحثمون میشه میگه سرم درد میکنه میرم استراحت کنم

از این کارش متنفرم نشون نمیدم ک متنفرم میگه برم بخوابم میگم بفرما ولی بشدت از این کارش بدم میاد

سریع فرار میکنه ک جواب پس نده 

الانم این کارو کرد دارم منفجر میشم😖😖😖

فکر میکنم خیلی به پروپاچش میپیچی که در میره

خدای بزرگ من در رنج و سختی هستم، درحالیکه تو مهربانترینِ مهربانانی...                                                                                                                         �🍀🍀🌺🌼🌸🌸🍀🌸🌸🌼⭐دوستای من،خواهرای خوبم ، اگه من پست تو هر تاپیکی گذاشتم صرفا جهت شوخی و لبخند زدن شماهاست،لطفا اگه خوشت نیومد ریپلای نکن و بگذر😉⭐                             امضاء:مریم ریزه میزه سابق

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم خوب موقعی که حال داشتو خسته نبود حرف بزن

صادق باش مثل اون سیگاری که روش نوشته سرطانزا نه مثل اون آبمیوه آشغالی که روش نوشته صددر  صد طبیعی ❤ السلام علیک یا ابا عبدالله❤

ببین اگر میدونی همچینی ادمیه تو تل یا واتساپ تموم حرفای دلتو بهش‌ بگو.....

امضامو بخون لطفن...سلام من خوشحالم که تو نی نی سایتم دوسش‌دارم راحت میتونم ‌توش حرف بزنم..اخه دوس ندارم اطرافیانم از زندگیم بدونن(نمیدونم خوبه با بد😉)عاشق همسرمم..اونم واقعن ‌دوسم‌ داره...دارم‌درس میخونم ‌دانشجوم..بدترین اخلاقم اینه نمیتونم اخلاقای بدمو ترک‌ کنم...بهترین اینه که به شدت راستگوم...ادم ایدال گرایی هستم..از همه چیز‌بهترین... فیمنیست هستم ...بشدت معتقد به برابری زن و مرد...گیر دادن شوهر رو پای توجه و علاقه نمیزارم..وقتی برام گل میخره میزارم پای علاقه و توجه...دوستون دارم
عزیزم خب بره بخوابه ک بهتره تااینکه بحثتون بالابگیره وحرفایی که مناسب نیست رو تو عصبانیت بگین

خب اونجوری من حرفمو نزدم پس دل من چی نباید بخاطر اشتباهش دل منو بدست بیاره یا فقط بگه برم بخوابم

خانما اینجورین دوس دارن اون موقع حرف بزنن ولی مردا نه.من خودم شوهرم موقع عصبانیت فقط میخواد چیزی نشنوه ولی من دوس دارم راجبش باهاش حرف بزنم همون موقع حلش کنم که خیالم راحت بشه ولی مردا اینجوری نیستن.خودمو کنترل میکنم وقتی اوضاع آرومتر شد باهاش آروم راجب چیزی که دلخورم حرف میزنم و مشکل حل میشه

چی بگم؟ خب منم عصبانیم اون موقه

بهش بگو باید الان حرف بزنیم

من شوهرم پشت تلفن باهاش دعوا میکنم آف میشه و میره من انقدر تلفنشو میگیرم میگم زود بیا باید حرف بزنیم حلش کنیم اینطوری بدتر میشه

چون تبدیل به قهر میشه 

گاهیم میگه باشه بعدا قبول میکنم ولی نه همیشه

ببین اگر میدونی همچینی ادمیه تو تل یا واتساپ تموم حرفای دلتو بهش‌ بگو.....

دیگ مگ آنلاین میشه

گوشیشم میزنه شارژ تو ی اتاق دیگ میره تو اون یکی اتاق میخوابه 

گاهی سرکار رفته خواستم تو تل یا وات بگم ک دیدم 2 هفتس آنلاین نشده 

اسم میدم بخاطر شرایط کاریش جواب نمیده ینی اصلا نمیبینه 

تو گوشیش 1500 تا پیام از اینور اونور هس ک هیچکدومو باز نکرده

خیلی بهتر از اینه که وایسه و دعوا رو کش بده و داد و هوار کنین که کار به جاهای باریک بکشه

به نظرم این روش رو برای کنار خشمش انتخاب کرده

شما باید از مشاوره کمک بگیری و روش بیان ناراحتیت رو عوض کنی