2777
2789
عنوان

چیکارش کنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 203 بازدید | 24 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چی بگم؟ خب منم عصبانیم اون موقه

عزیزم بعضی از مردها تو اون شرایط دوست ندارن حرف بزنن سعی کن در مواقعی که هردوی شما آروم هستی حرفای دلت رو بهش بگی. تو زمان تنش و دعوا حرفا به نتیجه نمیرسن چون ذهن هردوی شما درگیرهست.

امید، بهترین سرمایه ی زندگی است.

خانما اینجورین دوس دارن اون موقع حرف بزنن ولی مردا نه.من خودم شوهرم موقع عصبانیت فقط میخواد چیزی نشن ...

خیلی از این کاراش متنفرم احساس میکنم هیچی نیستم تو زندگیش یا ارزشی ندارم

عزیزم بعضی از مردها تو اون شرایط دوست ندارن حرف بزنن سعی کن در مواقعی که هردوی شما آروم هستی حرفای د ...

درسته ولی میتونه اینو بگه

بگه بعدا حرف بزنیم راجبش ن ک بره بخوابه یا بازی کنه ک فقط با من حرف نزنه

دیگ مگ آنلاین میشه گوشیشم میزنه شارژ تو ی اتاق دیگ میره تو اون یکی اتاق میخوابه  گاهی سرکار ر ...

خوب پس ببین براش‌ بفرست‌ وقتی اروم بود و خونه بیکار بود بهش بگو لطفن واتساپت رو نگاه کن...

یه کار دیگه هم وقتی شب‌میرید تو تخت و چراغا خاموشه قبل اینکه بخوابه حرفاتو بهش بزن

وقتی تو ماشین نشستین دارین میرین جایی...اینجور وقتا

امضامو بخون لطفن...سلام من خوشحالم که تو نی نی سایتم دوسش‌دارم راحت میتونم ‌توش حرف بزنم..اخه دوس ندارم اطرافیانم از زندگیم بدونن(نمیدونم خوبه با بد😉)عاشق همسرمم..اونم واقعن ‌دوسم‌ داره...دارم‌درس میخونم ‌دانشجوم..بدترین اخلاقم اینه نمیتونم اخلاقای بدمو ترک‌ کنم...بهترین اینه که به شدت راستگوم...ادم ایدال گرایی هستم..از همه چیز‌بهترین... فیمنیست هستم ...بشدت معتقد به برابری زن و مرد...گیر دادن شوهر رو پای توجه و علاقه نمیزارم..وقتی برام گل میخره میزارم پای علاقه و توجه...دوستون دارم
خوب پس ببین براش‌ بفرست‌ وقتی اروم بود و خونه بیکار بود بهش بگو لطفن واتساپت رو نگاه کن... یه کار د ...

خودش وقتی عصبی میشه هرچی بخواد میگه منم سکوت میکنم

ی بار داشتیم میرفتیم جایی خودش حاضر شد رفت نشست تو ماشین من گفتم الان میام بالا داشتم وسیلو چک میکردم ک نیم ساعت اینا طول کشید تا برسیم ب مقصد ی ریز دادو بیداد می‌کرد 

ولی من تا حرف میزنم یا میگه ولش کن 

یا میره بازی میکنه

یا میره می‌خوابه 

اصلا گوش نمیده چی میگم 

یا اگرم گوش بده شروع میکنه ب خودش فش دادن 

مثلا میگم فلان چیزو دروغ گفتی میگه لعنت بیاد ب پدر مادر اون ک ب تو دروغ میگه بره زیر ماشین بمیره اونی ک ب تو دروغ میگه و... 

دیگ نمی‌دونم چیکار کنم از دستش

خودش وقتی عصبی میشه هرچی بخواد میگه منم سکوت میکنم ی بار داشتیم میرفتیم جایی خودش حاضر شد رفت نشست ...

دیگه‌ واقعن چیزی به ذهنم‌نمیرسه

دیگه‌نزار بره بزار هر چقدر دوس داره به خودش فحش‌ بده

وقتی گفت سرم درد میکنه

بگو یک‌درصدم مهم نیست بگو دیگه فهمیدم اینو واسه فراره مرد باش وایسا جوابمو بده یک بار برای همیشه......

کوتاه نیا...

امضامو بخون لطفن...سلام من خوشحالم که تو نی نی سایتم دوسش‌دارم راحت میتونم ‌توش حرف بزنم..اخه دوس ندارم اطرافیانم از زندگیم بدونن(نمیدونم خوبه با بد😉)عاشق همسرمم..اونم واقعن ‌دوسم‌ داره...دارم‌درس میخونم ‌دانشجوم..بدترین اخلاقم اینه نمیتونم اخلاقای بدمو ترک‌ کنم...بهترین اینه که به شدت راستگوم...ادم ایدال گرایی هستم..از همه چیز‌بهترین... فیمنیست هستم ...بشدت معتقد به برابری زن و مرد...گیر دادن شوهر رو پای توجه و علاقه نمیزارم..وقتی برام گل میخره میزارم پای علاقه و توجه...دوستون دارم
دیگه‌ واقعن چیزی به ذهنم‌نمیرسه دیگه‌نزار بره بزار هر چقدر دوس داره به خودش فحش‌ بده وقتی گفت سرم ...

خودمم همین تو فکرمه ک الکی کوتاه نیام 

مرسی بابت راهنماییت😍❤️