2777
2789
عنوان

خریدعروسی

| مشاهده متن کامل بحث + 397 بازدید | 74 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه چرا 😔

اصلا کوفتم کردن. باورتون میشه دسته گلم فقط 900 تومن بود. ولی چه فایده... یه خاطره بد ازش برام موند. دلخوش به عروسی بودم که با این وضع اینم معلوم نیس انگار. 

خوشحال باش این بقیه رو دیوونه میکنه!💑
من ازشوهرم توقع ندارم چون دستش خالی شده فلان کلی چک داره‌. ولی ازخانوادش دارم لااقل یه تعارف بزنن ا ...

منم همینطور اما شوهرم فعلا دستش خالیه خونوادش هم خیلی با احترام برخورد میکنن باهام ولی مثلا میگن میخواییم ببریمت برای خرید بعدولش میکنن رو خودسونم نمیذارن منم ادمی نیستم که چیزی بگم

تا این من،من شده است .....صدها من ،در من،دفن شده است .

یعنی پول شام . ارایشگاه. اتلیه . لباس همه رو شوهرم داد. گفتن چون حلقه برلیان 13 تومنی شوهرم برام گرف ...

شوهر منم همینطور همه خرجا با خودش بوده تازه چقدرم که من مراعات شوهرمو کردم و از خونوادش توقعی نداشتم کاری برام کنن بازم پنهونی نمیذاشتن شوهرم برام خرج کنه و میگفتن زیاده چخبره حالا خوبه همه چیزهم به دلم گذاشتن😏

حتی برای عقدمون رفتیم حلقه بگیریم چقدر ذوغ داشتم حلقه دلخواهمو انتخاب کنم اما چون  شوهرم دستش خالی بود گفت حلقه رینگی ساده برداربم منم بخاطرش چیزی نگفتم گفتم باشه، کادو وزیر لفظی و سرویس هم هیچی برام نخریدن با وجودی که خونواده خودم تو عقد 40 ملیون بهم طلا دادن اما اونا هیچ😑

هی عقد تیکه پرونی ها؛ نیومدن برادر شوهرم و زناشون؛ ندادن زیر لفظی .... 

عروسی هم بازهمین ادمان کلا تومراسم ها نمیذارن به ادم خوش بگذره منم کلی دارم تعریف کنم‌.منم فرداعقدم کلی گریه کردم 

پدر و مادر عروس فقط تو عقد کادو میدن یا تو عقد و عروسی هردو باید کادو بدن

عشقم این دنیا ک مامیبنیم فقط خانداده پسرا بلدن ازسروته بزنن صداشم درنیارن.

ولی اصولش اینک خانواده عروس کادومیدن.خانواده دامادسرویس طلاک میخرن بعدیه سکه یه چیزدیگ به عنوان زیرلفظی میدن ‌همین

حتی برای عقدمون رفتیم حلقه بگیریم چقدر ذوغ داشتم حلقه دلخواهمو انتخاب کنم اما چون  شوهرم دستش خ ...

عزیزم تاتوعقدی کوتاه نیا من ک کوتاه نیومدم همش شیک پوشیدم وشیک خریدم جهازم درجه یک .یه خریدخودشون زدن به اون راه.سرویسم باکلی بازی وداستان ناراحتی برام گرفتن.اخرشم گفتن این پول انقدرکم بودک هرجامیرفتیم طلا نبود اخرشوهرم رفت وام گرفت ک حرفشون دوتاشده