2777
2789
عنوان

خریدعروسی

| مشاهده متن کامل بحث + 397 بازدید | 74 پست
عشقم این دنیا ک مامیبنیم فقط خانداده پسرا بلدن ازسروته بزنن صداشم درنیارن. ولی اصولش اینک خانواده ع ...

هیچی ندادن تازه طلبکارم هستن

تا این من،من شده است .....صدها من ،در من،دفن شده است .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عروسی هم بازهمین ادمان کلا تومراسم ها نمیذارن به ادم خوش بگذره منم کلی دارم تعریف کنم‌.منم فرداعقدم ...

شما چرا گریه کردین

خوشحال باش این بقیه رو دیوونه میکنه!💑
شما براتون خرج کردن؟ برای من سرویس هم نمیخوان بگیرن. خانوادش بهتون کمک میکنن یا نه؟ 

تا حالا دوبار سر تاپا خرید کردن بله برون هم خرید کامل و سه تا نشون اوردن که همشون با پول شوهرم بوده اما اونا تاحالا برام کاری نکردن فقط رفتار ظاهریشون باهام خوب و مهربونه که اونم متوجه شدم سیاستشونه وپشت سرم جور دیگه ای هستن

شما براتون خرج کردن؟ برای من سرویس هم نمیخوان بگیرن. خانوادش بهتون کمک میکنن یا نه؟ 

به نظرم کوتاه نیا عزیزم البته ما از نظر مالی اختلاف داریم خداروشکر بابام دستش به دهنش میرسه اما اونا دستشون خالیه منم بخاطر همین هیچوقت توقعی ازشون نکردم اما درست نیست که اوناهم خودشونو بزنن به بیخیالی

چون دستشون خالیه توقعی ازشون ندارم اما از وقتی فهمیدم با سیاست رفتار میکنن و خوبیشون صادقانه نیست نا ...

هیچ کس محتاج کسی نیست اما چه بهتر که صدقانه رفتار میکردن 

منم کلی دقم دادن واسه طلا.۱۴تومن دادن گفتن بروبخر.باپول ما هیچی نمیشد.نیم ست میشد‌.

بعدم بابام خواست یخچال پدرشوهرم بخره گفتن باشه بعدا تاوام اردواج گرفتیم قسطشم باشوهرم افتادگردن شوهرم.

تلویزیون خودهمسرم خریدهیچی کمکش نکزدن .حالا عروسی نزدیک میگم این خرج کنید میگن گرون نداریم.میگم ارگ بیاریدمیگن نه انقدرمیشه.میگم تااخرشب باشیم میگن نه گرون میشه 🙁خریدهم ک اصلا نبردن