2777
2789
عنوان

خریدعروسی

| مشاهده متن کامل بحث + 397 بازدید | 74 پست
نمیخام بهش فشاربیارم خیلی تاحالا خرج های دیگ داشته برای وسایل ک دامادها خودشون میخرن. دستش تنگه.منم ...

دقیقا شوهر منم تمام خرجا با خودش بود . حتی زیر لفظی هم بهم ندادن. ازشون بدم میاد

خوشحال باش این بقیه رو دیوونه میکنه!💑

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوش به حالتون. شهر ما خیلی گرمه. من هشت خرداد عقد کردم گرون ترین حلقه و شام و لباس و اتلیه .ولی کوفت ...

شما کدوم شهرین؟؟شهر ما ک خنکه خداروشکر...انشاءالله عروسیت بهتر شه هوا عزیزم

سشوارکادوتولداوردن. 😂

منم عقدم فروردینم تولدم بود قرار بود ببرنم خرید هدیه بگیرن برام ولی فعلا خبری نیست خودشونم میزنن اون راه🙆😁

تا این من،من شده است .....صدها من ،در من،دفن شده است .

دقیقا شوهر منم تمام خرجا با خودش بود . حتی زیر لفظی هم بهم ندادن. ازشون بدم میاد

خخخخ به منم ندادن تازه سرویسم بردن خونشون به زورگزیه پسش گرفتم.بعدالکی گفتن میخاستیم سوپرایزی خونمون بهت بدیمش.

شما کدوم شهرین؟؟شهر ما ک خنکه خداروشکر...انشاءالله عروسیت بهتر شه هوا عزیزم

فدات شم. ما بوشهریم. تو باغ الان خیلی گرمه

بخدا برای عقدم کلی هزینه کردیم ولی کوفتم شد عقدم

شوهرم اصلا بلدنیست میگه توازخودت درمیاری  الان شرایطش یه جوریه ک نمیتونه خرج کنه چک داره.همه چ ...

پسری که تصمیم به ازدواج می گیره با لحاظ همه شرایطش تصمیم می گیره. شما هم باید هر انتظاری داری از همسرت داشته باشی نه خانواده ش. خانواده اگر تونستند کمک می کنند اگر هم نه که توقعی نمیشه داشت . یا باید شرایط همسرت رو درک کنی که نمی تونه هزینه کنه یا باید مجبورش کنی از هر جایی که می تونه هزینه ها رو تامین کنه. ببین کدوم برات اولویته

خخخخ به منم ندادن تازه سرویسم بردن خونشون به زورگزیه پسش گرفتم.بعدالکی گفتن میخاستیم سوپرایزی خونمون ...

عزیزم یه سوال دارم میشه جواب بدی

تا این من،من شده است .....صدها من ،در من،دفن شده است .

منم عقدم فروردینم تولدم بود قرار بود ببرنم خرید هدیه بگیرن برام ولی فعلا خبری نیست خودشونم میزنن اون ...

من ازشوهرم توقع ندارم چون دستش خالی شده فلان کلی چک داره‌.

ولی ازخانوادش دارم لااقل یه تعارف بزنن اماااااا...

بعدمن یه چیزیم کم باشه بعدا همین ادما روشن فکرتوسرم میزنن 

چقدر شبی منی😑

یعنی پول شام . ارایشگاه. اتلیه . لباس همه رو شوهرم داد. گفتن چون حلقه برلیان 13 تومنی شوهرم برام گرفته پس زیر لفظی نمیخواد دیگه. یه هزار تومنم به شوهرم کمک نکردن گداها. ازشون متنفرم

فدات شم. ما بوشهریم. تو باغ الان خیلی گرمه بخدا برای عقدم کلی هزینه کردیم ولی کوفتم شد عقدم

اره اون طرفا خیلی گرم میشه..یه سری رفتیم اهواز خونه دوست بابام هلاک شدم از گرما ..از اوت بدتر اینکه صورتم با تنور سوخت