ببخشید دیر جواب میدم نوتیف ها جا به جا میشه متوجه نشده بودم
اول اینکه جدا از برنامه ریزی و تلاشی که برای رسیدن ب هدفتون انجام میدین سر جاش
ولی حالا قانون جذب :
برای جذب بابد ارتعاشتونو بالا نگه دارین چجوری ؟ مثلن شاد بودن رقصیدن عبادت کردن خیرخواه بودن و امثالهم ارتعاش بالایی دارن اما پیشنهاد میکنم حتمن شکرگزار باشید چرا ؟ چون شما باید نشونبدین ک انسان قدر دانی هستین و قدر داشته هاتونو میدونید ، پس یه کاغذ بردارین و هرروز در اغاز روز یا پایان روز یه لیست از نعمات زندگیتون یا رخداد های خوب اون روزتون بنویسید و شکر کنید مثلن بابت حقوق یا پول توجیبیتون ک امروز ب حسابتون واریز شده عمیقن شکر کنید بخاطر نسیم خوبی ک وزیده و خوشحالتون کرده ، برای تک تکشون ، حتی برای خونه و زندگی که الان دارین خدارو شکر کنید وقتی میبینید کسی خونه ماشین یا زندگی فوق العاده ای داره به جای هر حس منفی یا حسرت و حسادت ، خوشحال باشید از خوشحالیش و از برکتی ک تو زندگیش هست براش دعای خیر کنید و خداروشکر کنید که مخلوق خدا در ارامشه
سرچ کنید و خونه ایده التون و تصویرشو پیدا کنید صرف نظر از اینکه قیمتش چقدره یا ایرانه یا کدوم شهره، بذارین یه تصویر ذهنی از خواستتون شکل بگیره که راحت تر بتونید تجسم خلاق انجام بدین و خودتونو درحال زندگی تو اون خونه تجسم کنید
وقتی میرید خرید و مثلن مبلمان خاص یا دکوری خاصی میبینید اونو در نظر بگیرید برای اینکه بزودی برای خونتون بخرید و اگه با وسیله خاصی ارتباط برقرار کردین اونو بخرید ، مثلن برید یه جاکلیدی خوشگل و مورد علاقتونو بخرین تا بعدن کلید های خونتونو بهش اویزون کنید یا یه قران بخرین تا بعدن به خونتون ببرین با این نیت اون قران و بخرین
ویژگی های خونه مورد علاقتونو بنویسید با جزییات با استفاده از همون عکس هایی ک دیدین و اونو لای قران بذارین و هروقت دوست داشتین اونو بردارین و مرور کنین و یا بازنویسی کنین
میتونید بازی ثروت هم انجام بدین به این صورت ک تصور کنین هرروز مقداری پول در دسترس دارین که باید اونو تا اخر روز خرج کنین تا قرون اخر بدون پس انداز کردن روز اول یک میلیون روز دوم دو میلیون و به همین ترتیب ادامه بدین ( این تکنیک برای جذب ثروته )
در نهایت حتمنننن پیشنهاد میکنم کتاب معجزه شکرگزاری و بخونید