2777
2789
من تک تک خواستگارامو جذب کردم😅وجالب اینه که یکیشون قیافش دقیقااااااا همونی بود که خواستم ولی دارم س ...

ياد بده عزیییزممممم🤧

”با کسی باشید که کِیف کنه از داشتنتون“ همین!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قطعا جواب میده عزیزم نمیدونم چرا از این دست تاپیکها انقدر زیاد شده؟! خب وقتی خودت انجام بدی تاث ...

اول میپرسم ببینم نتیجه داد انجام بدم 😂

امروز عاقل باش، تا فردا گلايه نكنی!🤍  
من میخوام مرد ایده آلم جذب کنم چه کتابی یا سایتی بخونم؟وچیکارا بکنم؟منفی باف هم هستم

دوست عزیز ببخشید طول کشید جواب بدم شارژم تموم شد و خاموش شد 

برای مثبت اندیشی شما باید نعمات زندگیتونو به خودتون یاد اوری کنید و با تمام وجود قدردان باشید پس شروع کنید به شکرگزاری کردن یه کاغذ بردارید و هر انچه تو زندگی بخاطرش شاکر هستید و بنویسید و خداروشکر کنی سلامتی ،خانواده ، لبخند عزیزتون ، حتی خر و پف پدرتون ک نشانه اینه ک در ارامش خوابیده ریز و درشت بنویسید و شکر کنید پیشنهادم اینه که هرروز اول روز یا قبل خواب اینکارو انجام بدین ، البته نه از سر اجبار بلکه با تمام وجود و از سر علاقه شکرگزار باشید (حتمن کتاب معجزه شکرگزاری و بخونید )

دوم هروقت شک کردین ، مثلن هدفتون اینه فلان مداد و بخرید یه دفعه شک میکنید ک شاید نشه، سریع از خودتون بپرسید اگر بشه چی؟اگن بخرید چی؟باهاش میتونید چه چیزهایی بنویسید و اینکه چقد از داشتنش خوشحالید 

برای جذب فرد ایدن ال باید ویژگی های مدنظرتون با تمام جزییات بنویسیدو لای قران نگه دارید هر چن وقت یه بار اونو دوباره بخونید یا بازنویسی کنید و کاملترش کنید 

البته یادتون باشه با بانون جذب نمیشه افراد و به زنجیر کشید و به زور مجذوب و عاشق کرد چون انسان مختاره و این تخطی به حریم اختیارشونه 

پس نوشتن ویژگی های مدنظرتون بهترین کاره اینجوری کاینات به خواست پروردگار براتون سفارشتونو اماده میکنه به بهترین نحو 

مثلا الان من میتونم به شخص خاص رو که دوستم داره فکر کنم جذب کنم ؟

ببینید بهتره شما ویژگی های مدنظرتونو بنویسید و لای قران بذارید و پافشاری بر بدست اوردن فردی خاص نداشته باشید چون انسان صاحب اختیاره و جذب قانون به زنجیر کشیدن ادم ها نیس  از طرفی با مشخص کردن ویژگی های ایده التون کاینات بهترین شخص رو خودش براتون برمیگزینه

ولی با فکر کردن به شخصی درکل با اون فرد هم ارتعاش میشید و باعث بوجود اومدن دیدار و موقعیت میشه ولی اینکه اون موقعیت به وصل ختم بشه یا نه به خواست و اختیار دو طرف بستگی داره  متوجه شدین ؟

ببخشید دیر جواب دادم من شارژ تموم کردم و خاموش شد تا همین چن دقیقه پیش داشت شارژ میشد

ميشه بگين بايد چيكار كرد من آرزومه خونه مستقل داشته باشيم 

ببخشید دیر جواب میدم نوتیف ها جا به جا میشه متوجه نشده بودم 

اول اینکه جدا از برنامه ریزی و تلاشی که برای رسیدن ب هدفتون انجام میدین سر جاش 

ولی حالا قانون جذب :

برای جذب بابد ارتعاشتونو بالا نگه دارین چجوری ؟ مثلن شاد بودن رقصیدن عبادت کردن خیرخواه بودن و امثالهم ارتعاش بالایی دارن اما پیشنهاد میکنم حتمن شکرگزار باشید چرا ؟ چون شما باید نشونبدین ک انسان قدر دانی هستین و قدر  داشته هاتونو میدونید ، پس یه کاغذ بردارین و هرروز در اغاز روز یا پایان روز یه لیست از نعمات زندگیتون یا رخداد های خوب اون روزتون بنویسید و شکر کنید مثلن بابت حقوق یا پول توجیبیتون ک امروز ب حسابتون واریز شده عمیقن شکر کنید بخاطر نسیم خوبی ک وزیده و خوشحالتون کرده ، برای تک تکشون ، حتی برای خونه و زندگی که الان دارین خدارو شکر کنید وقتی میبینید کسی خونه ماشین یا زندگی فوق العاده ای داره به جای هر حس منفی یا حسرت و حسادت ، خوشحال باشید از خوشحالیش و از برکتی ک تو زندگیش هست براش دعای خیر کنید و خداروشکر کنید که مخلوق خدا در ارامشه

سرچ کنید و  خونه ایده التون و تصویرشو پیدا کنید صرف نظر از اینکه قیمتش چقدره یا ایرانه یا کدوم شهره، بذارین یه تصویر ذهنی از خواستتون شکل بگیره که راحت تر بتونید تجسم خلاق انجام بدین و خودتونو درحال زندگی تو اون خونه تجسم کنید 

وقتی میرید خرید و مثلن مبلمان خاص یا دکوری خاصی میبینید اونو در نظر بگیرید برای اینکه بزودی برای خونتون بخرید و اگه با وسیله خاصی ارتباط برقرار کردین اونو بخرید ، مثلن برید یه جاکلیدی خوشگل و مورد علاقتونو بخرین تا بعدن کلید های خونتونو بهش اویزون کنید  یا یه قران بخرین تا بعدن به خونتون ببرین با این نیت اون قران و بخرین 

ویژگی های  خونه مورد علاقتونو بنویسید با جزییات با استفاده از همون عکس هایی ک دیدین و اونو لای قران بذارین و هروقت دوست داشتین اونو بردارین و مرور کنین و یا بازنویسی کنین

میتونید بازی ثروت هم انجام بدین به این صورت ک تصور کنین هرروز مقداری پول در دسترس دارین که باید اونو تا اخر روز خرج کنین  تا قرون اخر بدون پس انداز کردن روز اول یک میلیون روز دوم دو میلیون و به همین ترتیب ادامه بدین ( این تکنیک برای جذب ثروته )

در نهایت حتمنننن پیشنهاد میکنم کتاب معجزه شکرگزاری و بخونید