2777
2789
من از قانون جذب بارها جواب گرفتم ولی مشکلم اینکه ممکنه چند سال طول بکشه تا به خواستم برسم  راه ...

بله عزیزم نامزدتو درحالتی که دوست داری تصور کن به همین راحتی

تا این من،من شده است .....صدها من ،در من،دفن شده است .

باید ایمان داشته باشی که میرسی حتما و اینکه یاد بگیر مثبت باشی چون کائنات هرچی بگی بهت برمیگردونن بگی من شانس ندارم همون برمیگرده با خودت تکرار کن من به خواستم رسیدم من همه چیزای خوبو جذب میکنم این قانون اثبات شده ست

تُ از فصل پاییز زیباتری، من از فصل پاییز تنها ترم...🍁بگذار کسی نداند،که چگونه من به جای نوازش شدن،گزیده شده ام..!🌊

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم امروز دربارش خوندم میگن میتونی با تصور کردن خواسته هات رو جذب کنی 

تصورکردن یکی از روشاش هست.... اصلش اینه که حال خوب باعث جذب بیشتر چیزایی میشه که حالت خوب میکنه... مثلا دیدین وقتی یه حس رهایی وبیخیالی داری چیزایی که ارزو داشتی اتفاق میافتن؟

خیلی ممنون حتما انجام میدم ❤️

خواهش میکنم امیدوارم به همه آرزوهات برسی 

در خود بطلب هر آنچه که خواهی که توئی💕

تُ از فصل پاییز زیباتری، من از فصل پاییز تنها ترم...🍁بگذار کسی نداند،که چگونه من به جای نوازش شدن،گزیده شده ام..!🌊
منم امروز دربارش خوندم میگن میتونی با تصور کردن خواسته هات رو جذب کنی 

سالها این کارو کردم و تو ذهنم باهاش زندگی کردم ولی هر دفه رفتم تو دیوار   

بنظرم زندگی ما از قبل نوشته شده

اسم کاربری من یه کلمه آلمانی هست به معنی گنج من عزیز من یه چیزی تو مایه های عشقم.
میشه مراحلشو توضیح بدی ؟

ببین عزیزم چون یه مبحث گستردس اینکه بخوام توضیح بدم اینجوری سخته (لا اقل واسه من سخته چون نمیدونم ا کجا شروع کنم) ، میتونم کتاب و سایت اینجور موارد معرفی کنم بخونی اگ مشکلی داشتی یادسوالی پیش اومد واست بپرسی جواب میدم

اینجوری هم نیس ک نیاز ب استاد داشته باشی من ده سال شایدم بیشتره ک خود اموز با مطالعه یادگرفتم 

یه مثال براتون بزنم ک بفهمین چیکار باید بکنین یکی از اقوام من ۶/۷تا دختر بودن از ظاهرشون نمیکم چون ...

اووم خوب میخوام با مرد ایده آلم برسم باید چیکارکنم؟چطوری بگم چندبار؟

دوست عزیز واسه من یه آیت الکرسی بخون امیدوارم خیرش برگرده بخودت🤲🙏😍
من تک تک خواستگارامو جذب کردم😅وجالب اینه که یکیشون قیافش دقیقااااااا همونی بود که خواستم ولی دارم س ...

چطوررررری تورو خدا بگو اگه بهم یاد بدی همیشه دعات میکنم

ميشه بگين بايد چيكار كرد من آرزومه خونه مستقل داشته باشيم 

باید تلاش کنید نمیشه بشینی تو خونه با عود و شمع و تمرکز جذب کنی که

برو داستان اولین مربی گری فرگوسن رو بخون خیلی کمکت میکنه

ببین عزیزم چون یه مبحث گستردس اینکه بخوام توضیح بدم اینجوری سخته (لا اقل واسه من سخته چون نمیدونم ا ...

من میخوام مرد ایده آلم جذب کنم چه کتابی یا سایتی بخونم؟وچیکارا بکنم؟منفی باف هم هستم

ببین عزیزم چون یه مبحث گستردس اینکه بخوام توضیح بدم اینجوری سخته (لا اقل واسه من سخته چون نمیدونم ا ...

ممنون میشم معرفی کنی عزیزم❤️

امروز عاقل باش، تا فردا گلايه نكنی!🤍