2777
2789
عنوان

بچم شیر خشکی شد😔

970 بازدید | 27 پست

از اول تولد بعنوان کمی یه شیر خشک هم دادم.

و از ۲۰ روزگی رفلاکس گرفت و تا حدود ۴ ماهگی رفلاکس داشت و مجبور بود بخاطر رفلاکس شسر خشک بدم.

‌و بعد هم فکر کردم مثل قبلنا میتونم شیر خشک بدم روزی یکی دوبار.کم کم فهمید و دستمو خوند.و ذره ذره از سینه فاصله گرفت.جوری که شبا شیرخشکی شد و روزا فقط سینه میخورد.

اما دیگه کلا سینه رو نگرفت...

این پروسه که نوشتم خیلی ریز و مویی پیش رفت و متوجه نشدم.خیلی تلاش کردم تا به شیر مادر برگرده.یکم برگشت.ولی خب نمیشد گرسنه بذارمش که شیرخودمو بخوره!

حاضر بود آب خالی توی شیشه شیر بخوره و سینه منو نگیره.

در نهایت نمیشد که گرسنه بمونه! و سینه منو الکی و یکم بخوره و بقیشو آب بدم توی شیشه شیر! 

در نتیجه شیر خشکی شد.

اینو نوشتم که اگه کسی داره شیر خشک میده و فکر میکنه چیزی نمیشه و بچه همنطور دوگانه سوز پیش خواهد رفت ، سخت در اشتباهی دوست عزیز!

بچه از تو زرنگتره!

اینو واسه مادرای باردار هم نوشتم.حواستون باشه!!!

حواستون باشه! که اگه یه موقع با تجویز پزشک  و برای رفلاکس و ...مجبور شدید شیر خشک بدید همون برهه و همون زمانی که لازمه بدید.و بیشتر ندید.روزی بیشتر از یک شیشه شیر ندید. و در نهایت قبل از شیش ماهگی به کل شیشه شیر رو بندازید دور.و ازش استفاده نکنید.با لیوان یا چه میدونم روش دیگه ای اگه لازم بود بدید.

اینا همش شد تجربه واسه بچه ی بعدیم!

به جز جنبه مالی و سختی درست کردن شیر خشک و...، نمیدونید چه سخته! چه سخته که بچه شیرخودتو نخوره! اصلا انگار فرسنگها ازم دور شده.انگار قلبمو از ریشه کندن! خیلی رابطه ی عاطفی حین شیر خوردن بچه و مادر رو دوست دارم.که ازم گرفته شد..

لالایی غنچه ی پونه لالایی.بدون که شب نمیمونه لالایی..لالایی هر غمی که گفتنی نیست..همه دردای ما که گفتنی نیس..همه دردای ما که گفتنی نیست...
چرا من از شیر دادن خوشم نمیومد🙁🙁خوشحال بودم که شیرخشکی شد

آره بعضیا اینجوری هستن..

کاش منم کمتر غصه بخورم😔💔

لالایی غنچه ی پونه لالایی.بدون که شب نمیمونه لالایی..لالایی هر غمی که گفتنی نیست..همه دردای ما که گفتنی نیس..همه دردای ما که گفتنی نیست...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا من از شیر دادن خوشم نمیومد🙁🙁خوشحال بودم که شیرخشکی شد

عزیزم بچه شما توی ۹ ماهگی هر چند وقت یکبار یک عدد قوطی شیر رو تموم میکرد؟

عزیزم من بچهام دوقلو بودن شیر کم میاوردم و سیر نمیشدن وقتی خواب بودن شیره خشک میدادم خداروشکر هیچ وقت متوجه شیشه شیر . شیر خشک نشدن چون یا زیر لباسم قایم میکردم میدادم یا روش شالم مینداختم که یرموقع بیدار شد نبینه .

حرف شماهم صحبح قبول دارم

هر دو روز و نیم

واقعا؟ 

من همین شیر خشک رو هم زیاد نمیخوره...

روزی پنج بطری.

عزیزم درسته ک هیچی جای شیر مادرو نمیگیره ولی بنظرم دیگه اینقد خودخوری و تاسف شماهم بی معناست...شما تلاشتونو کردین...حالا نشده دیگه...اینهمه بچه ی شیرخشکی هست ماشالله سرحال و قبراق..بچه ی شمام یکی ازونا...افسوس خوردنتون کاردرستی نیست واقعا

عزیزم من بچهام دوقلو بودن شیر کم میاوردم و سیر نمیشدن وقتی خواب بودن شیره خشک میدادم خداروشکر هیچ وق ...

روزا چیکار میکردید؟ 

با همین روش میدادید؟

شیر خودتونو توی روز وقتی بالای ۶ ماه شدن چطور میدادید؟ منظورم اینه اگه با هم گرسنه میشدن..

میگن بخوای شیر خشکی نشه باید با قاشق بهش بدی

چون شیشه شیر بدی کلا عادت میکنه ب اون

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

عزیزم درسته ک هیچی جای شیر مادرو نمیگیره ولی بنظرم دیگه اینقد خودخوری و تاسف شماهم بی معناست...شما ت ...

آره درسته...

آخه شیرم هنوز خشک نشده..

میتونستم اینبار هم مقاومت کنم و شیر خودمو دوباره بهش بدم...ولی به چه بهایی! گرسنه بمونه و زجر بکشه؟! کوچیکتر بود این کار رو کردم ولی زیاد جواب نداد و مجبور شدم دوباره شیر خشک رو شروع کنم.چون شیر منو کم میخورد و آب میخورد از توی شیشه شیر! 

بهرحال شیر خشکی شد..الان دو روزه سینه امو نگرفته.حتی روزی یکبار هم دیگه نگرفته

ببین عزیزم شیرتو مزه کن ببین چه مزه ایه ؟   باید انار یا میوه هی خوب بخوری شیرت شیرین بشه که بخوره شیرت خوبه ؟ 

من عاشق گیم  و حیوانات هستم. ارزو دارم همه خوشبخت شن و من هم با یک انسان باشم نه فقط با کسی باشم  شکل انسانه