2777
2789
عنوان

رفیقام سرد شدن هر کی پی راه خودشه!

172 بازدید | 11 پست

رفیقای دبیرستانم .و.بعد داستان طلاق و جداییم ب طرز معجزه آسایی منو ترک کردن!

حتی ج دایرکتامم نمیدادن

الان نزدیک ۱ سال و نیمه ک گذشتع

و من تصمیم گرفتم ک بلاکشون کنم!

حالا لایک میکنن ولی رفیقی ک حالتو نپرسه یا صرفا لایک کننده باشه چ از اون رفاقتش اخع؟

کلا خاطرات خوبیم ندارم باهاشون زیااد

یکیشون در حقم ب نسبت خوبی کرده...

اونو نمیدونم چیکارش کنم 

میگن مغز ادم تا ۷ دقیقه بعد از مرگشم کار میکنه!من تا ۷ دقیقه بعد از مرگمم دوست دارم🖤😔💍همین قدر که میدونم زنده ای و زیر عکست میزنن انلاین خداروشکر میکنم😖بدیایی که به من کردیو به اون نکن عشقم!⁦☺️🍃🌹⁩هستیِ مــن💍😻

خب عزیزم ت چرا نمیپرسی؟

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب تو حالشونو بپرس شاید اونام منتظرن تو بری😐

در کل مردم گرفتارن نباید توقع داشت

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   
خب عزیزم ت چرا نمیپرسی؟

بارها پیام داذم و پرسیذم چرا بیرون نمیاین کجایین و این حرفا ..اما متاسفانه پیچونده شدم

میگن مغز ادم تا ۷ دقیقه بعد از مرگشم کار میکنه!من تا ۷ دقیقه بعد از مرگمم دوست دارم🖤😔💍همین قدر که میدونم زنده ای و زیر عکست میزنن انلاین خداروشکر میکنم😖بدیایی که به من کردیو به اون نکن عشقم!⁦☺️🍃🌹⁩هستیِ مــن💍😻
خب تو حالشونو بپرس شاید اونام منتظرن تو بری😐 در کل مردم گرفتارن نباید توقع داشت

عزیزم من دوسال 

هم درگیر دادگاه بودم هم کنکور بوذم هم کار میکردم!

ی دختر بیکار مجرد چ گرفتاری داشت!

خب بااک چرا حداقل دیگه پیام نده بهشون

احساس راحتی نمیکنم عکسامو ببیینن

عزیزم من دوسال  هم درگیر دادگاه بودم هم کنکور بوذم هم کار میکردم! ی دختر بیکار مجرد چ گ ...

بلاک که نکن فکر میکنن جوگیر شدی

بی محلی کن توهم

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

والا دوست ۱۴ ساله منم سر هیچو پوچ باهام قطع رابطه کرد یک سالو نیم پیش سر یه چیز بیخود،زندگی همینه عزیزم هیچ چیز ابدی نیست پس از کسی توقع نداشته باش دلم تنگ میشه براش ولی باید یاد بگیریم قرار نیست عشق دوست داشتن تا ابد یه شکل باقی بمونه