2777
2789
عنوان

چیکار کنم ؟ 😓😡

128 بازدید | 20 پست

یکی به مامانم گفته :

دخترت شوهر میخواد؟

مامانمم گفته : اگه خوب باشه آره

درصورتیکه من اصلا در این زمینه باهاش صحبت نکرده بودم

میگم :

میخام ادامه تحصیل بدم

میگه:

آخرش چی؟

یعنی تا ۳۰ سالگی نمیخای شوهر کنی؟!

میگه اگه ادامه تحصیل بدی امکان داره یه کسی که تحصیلاتش ازت پایین تره بیاد

همش من و دست کم میگیره و فکر میکنه کسی که خیلی از نظر تحصیل و شغل در سطح پایینی قرار داره برام میاد😐

همش بهم میگه خودت و با پایین دستات مقایسه کن

بعد من عصبانی میشم و بهم میگه:

بد اخلاق 😐

یه مورد دیگه هم اینه که :

هر وقت میخام یه کاری انجام بدم میزنه تو ذوقم

برای مثال:

دیروز میخاستم شیرینی درست کنم 

گفت : نه و دعوا کرد

بعد که ناراحت شدم 

گفت : بیا درست کن

بعد بهم میگه چرا کار نمیکنی؟!!!!!

مشکلم اینه که با مامانم نمیسازم و از طرفی هم نمیخام به این زودیا ازدواج کنم؟

چیکار کنم؟

تا دیروز همه تاپیکا خواهرشوهر مادرشوهر بود امروز تاپیکا ماله خوده خانوادست، پدر و مادر و خواهر😅

دیگه سیمکارت ندارم😐 توی تاپیکای سیاسی من دیگه حرف نمیزنم🤐🥺🌺🍃🍃درویشی تهی‌ دست از کنار باغ کریم خان زند عبور می‌کرد. چشمش به شاه افتاد و با دست اشاره ای به او کرد. کریم خان دستور داد درویش را به داخل باغ آوردند. کریم خان گفت: «این اشاره های تو برای چه بود؟»درویش گفت: «نام من کریم است و نام تو هم کریم و خدا هم کریم. آن کریم به تو چقدر داده است و به من چی داده؟»کریم خان در حال کشیدن قلیان بود. گفت: «چه می‌خواهی؟»درویش گفت: «همین قلیان، مرا بس است.»چند روز بعد درویش قلیان را به بازار برد و قلیان بفروخت. خریدار قلیان کسی نبود جز فردی که می‌خواست نزد کریم خان رفته و تحفه برای خان ببرد، که از قلیلن خوشش آمد و آن را لایق کریم خان زند دانست. پس جیب درویش پر از سکه کرد و قلیان نزد کریم خان برد. چند روزی گذشت. درویش جهت تشکر نزد خان رفت. ناگه چشمش به قلیان افتاد و گفت:«نه من کریمم نه تو. کریم فقط خداست، که جیب مرا پر از پول کرد و قلیان تو هم سر جایش هست.»🍃🌺🍃   امضامو هفته‌ای یکبار بروز میکنم🤗😍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

هر وقت دلت خواست ازدواج کن،این شرایط هم بعدا برات خاطرات قشنگی میشن،الان اذیت میشی اما بعد خنده ات میگیره،اما،از من به شما نصیحت،هیییچ خواستگاری رو ندیده رد نکن،ببین بعد رد کن

مشکلاتت خیلی طبیعی و سطحیه

الاهی تن هر دوتون سالم باشه و سالهای طولانی سایه ش بالای سرت باشه

این نیز بگذرد 🖤امام حسین فرمود: مثلی لایبایع مثل یزید. کسی مثل من با کسی مثل یزید بیعت نمی کند.🖤ملت ایران🇮🇷 می گویند: مثل ملت بافرهنگ ایران🇮🇷 با مثل سردمداران فاسد امریکا 👹بیعت نخواهد کرد.❌

مشکلاتت خیلی طبیعی و سطحیه الاهی تن هر دوتون سالم باشه و سالهای طولانی سایه ش بالای سرت باشه

جدی سطحیه؟!

من وقتی دلم نمیخاد ازدواج کنم چی بگم؟

دوتا دختر شوهر کردن

هل شده

مامانم بهم فشار میاره نمیدونم بهش چی بگم؟

بهت فشار میاره برای ازدواج، اما نگفته که همین که طرف اومد زنش شو، ببین من توی یکی از دانشگاههای دولتی تهران فوق لیسانس گرفتم با معدل بالا،همیشه هم استعداد درخشان بودم،بدون کنکور هم می‌تونستم دکترا بخونم، منظورم اینه که من آینده شمام اگه درسخون باشی،اما یکسری آدما اومدن خواستگاری توی همون دوره دیپلم و من حتی نذاشتم بیان ببینمشون که الان انسانهای شریف و سرشناسی هستن،بذار بیان میبینی،ایرادت رو میگی،دهن مامانتم بسته میشه،شما درس بخون،اگه شوهرت خوب باشه هم زندگی خوب خواهی داشت هم راحت درس میخونی،در هرصورت فقط  خواستگار رو با فکر و عاقلانه رد کن که بعداً پشیمون نشی، دلسوز تر از والدین مخصوصاً مادر وجودنداره

جدی سطحیه؟! من وقتی دلم نمیخاد ازدواج کنم چی بگم؟ دوتا دختر شوهر کردن هل شده

هیچی

به هیچت نباشه

حالا مگه چی شده؟

اگه اومدن خواستگاری جواب آخر شما می دی

این نیز بگذرد 🖤امام حسین فرمود: مثلی لایبایع مثل یزید. کسی مثل من با کسی مثل یزید بیعت نمی کند.🖤ملت ایران🇮🇷 می گویند: مثل ملت بافرهنگ ایران🇮🇷 با مثل سردمداران فاسد امریکا 👹بیعت نخواهد کرد.❌

بهت فشار میاره برای ازدواج، اما نگفته که همین که طرف اومد زنش شو، ببین من توی یکی از دانشگاههای دولت ...

کدوم ایراد؟!

یکی از دلایلی که نمیخام ازدواج کنم هم اینه که زیاد به خونه داری و آشپزی وارد نیستم

کدوم ایراد؟! یکی از دلایلی که نمیخام ازدواج کنم هم اینه که زیاد به خونه داری و آشپزی وارد نیستم

اوه چرا اینقد شما هولی

اصلن هنوز نیومدن خواستگاری که😂😂😂