2777
2789
عنوان

چیکار کنم ؟ 😓😡

| مشاهده متن کامل بحث + 128 بازدید | 20 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کدوم ایراد؟! یکی از دلایلی که نمیخام ازدواج کنم هم اینه که زیاد به خونه داری و آشپزی وارد نیستم

آخی،نازی، عزیزم اکثر ماها هیچی بلد نبودیم،من نمیتونستم یه لوبیا پلو درست کنم،اما الان صداتا هم مهمون داشته باشم راحت از پسشون برمیام،منم با ازدواج در این سن مخالفم، اما خواهرانه بهت گفتم، فقط ندیده رد نکن،ببین و رد کن،از اخلاقش میتونی ایراد بگیری،شکلش،خانواده،تحصیلات،دختری که نخواد هزارتا ایراد می‌تونه بگیره،اما یک درصد اگه اون آقا خوب باشه ضرر میکنی نبینیش

ممنون از راهنماییت چندسالگی خوبه؟

اگه به من باشه وقتی که استقلال مالی و جایگاه اجتماعی داری اما حساب کتاب نداره، توی ایران متاسفانه خوشبختی یک زن خیلی خیلی زیاد به همسرش بستگی داره،ممکنه شما تحصیلات و شرایط خوبی نداشته باشی و همسرتون نذاره آب تو دلتون تکون بخوره و یا برعکس، فعلا در شرایط حاضر کشور ما انتخاب همسر بیشترین تأثیرگذاری رو داره و بهترین همسر برای شما با درصد خیلی کم امکان داره همین خواستگار باشه،اگه خودم بودم یا همون دوره دیپلم ازدواج میکردم که الان خانم همون خواستگاران متخصص طب اورژانس هستن و درکنار همسر ادامه دادن و دانشگاه قبول شدن و یا میذاشتم بعد از اتمام تحصیلات و استقلال مالی