2777
2789
عنوان

خیانت زن

| مشاهده متن کامل بحث + 3215 بازدید | 42 پست
خانمی همینجور که یواش یواش اینجوری بهش وابسته شدی یواش یواش هم باید بذاریش کنار ، و الا خیلی عمیق می ...

شوهرم خيلي غيريتي هست ولي در جريان اين بازي و اين گروه از دوستام هست حتي بهش گفتم كه اين يكي مثل برادرم هست و اكثر پيامها و وويسها رو ميشنوه وقتي بازي مي كنيم خودم هم برام عجيبه كه مشكلي با اين گروه نداره شايد هم به خاطر شرايط روحي و دلتنگيم چيزي نمي گه ولي نمي دونه تا اين اندازه بهش وابسته شدم فكر مي كنه فقط همون يكي دو ساعت هست كه بازي آنلاين مي كنيم

خدایا من را ببخش که درهائی را کوبیدم که خانه تو نبود.
همه چیز ب خودت بستگی داره عزیزم من ۳ سال با ی پسری حرف میزدم مثل برادرم بود اون دوست دختر داشت و ...

پست بعدي رو بخون🙏

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شوهرم خيلي غيريتي هست ولي در جريان اين بازي و اين گروه از دوستام هست حتي بهش گفتم كه اين يكي مثل برا ...

هر چی بیشتر بگذره جداییت ازش سخت تر میشه ، ان شاء الله شرایط طوری بشه بتونی بیای پیش خانوادت از دلتنگی دربیای و اون فراموشت بشه کلا . 

پست بعدي رو بخون🙏

عزیزم مهم حس توعه ن اینکه شوهرت چ فکری میکنه

ب نظر من اگه قبول داری کارت اشتباهه باید بذاریش کنار حتی اگه شوهرت باهاش مشکلی نداشته باشه

و اینکه ب هر حسی بها بدی،اون حس پررنگ تر میشه

من چندتا از همکلاسی هام به شوهرشون خیانت کردن و دوتاشون شوهره متوجه شد هرچند الانم دارن باهم زندگی م ...

واا مگه میشه؟ شوهراشون گاگولن؟

البته شوهر دختر خاله منم موند

والا ما دوست پسر تو مجردی داشتیم بهمون حساس بود 

شوهرم که پارم میکنه 😐خدا نیاره 

به راه راست هدایت شن 😔خیلی کار کثیفیه 

بخداا مجردی فرق داره 

بنظرم خیانت هم مثل کینه، مثل حسادت مثل بدخواهی وبدبینی... ضرری که بخود شخص میزنه خیلی بیشتر از آسیبیه که به طرف مقابل میرسه. شاید زن ها تو آسیب زدن بخودشون بی محابا تر شدن! که آنچه در جامعه می بینیم تایید میکنه که واقعا شدن

هوای خوب مثل زن خوب استهمیشه نیست. ..زمانی هم که هست, دیرپا نیست.مرد اما پایدار تر است.اگر بد باشد, می تواند مدت ها بد بماند و اگر خوب باشد, به این زودی بد نمی شود اما زن عوض می شود با بچه, سن, رژیم, حرف, ماه, بود و نبود آفتاب, وقت خوش...زن را باید پرستاری کرد با عشق،حال آن که مرد می تواند نیرومند تر شود اگر به او نفرت بورزند
من چندتا از همکلاسی هام به شوهرشون خیانت کردن و دوتاشون شوهره متوجه شد هرچند الانم دارن باهم زندگی م ...

شوهرم در حقم بارها خیانت کرد دوس دارم ی بار تلافی کنم‌ شکستنشو ببینم اما نمیتونم

خدایا فقط به امید خودت... ۱۴۰۰.۲.۶                    
هميشه وقتي از اين داستانها مي خوندم متنفر بودم از اين مدل خانمها و آقايون اين مدلي ولي مدتي اتفاقي ب ...

عزیز این وابستگی میتونه برات سرانجام خوبی ندلشته باشه 

حتما با مشاور صحبت کن 

این فقط ی حسه ک الان داری تجریش میکنی 

عزیز این وابستگی میتونه برات سرانجام خوبی ندلشته باشه  حتما با مشاور صحبت کن  این فقط ی ...

ميشه برام دعا كني بتونم فراموشش كنم🙏

واا مگه میشه؟ شوهراشون گاگولن؟ البته شوهر دختر خاله منم موند والا ما دوست پسر تو مجردی داشتیم بهمو ...

یکیشون که شوهرش وحشتناک عاشقش بود کل خونه و زندگیش به نام زنش بود کارت حقوقیش دست زنش و حتی بخاطر زنش با پدر و مادر و خواهر و برادرش خیلی رفت و امدش کم شده بود همش خونه مادرزن و پدرزن بودن پنجشنبه و جمعه ها هم همش تفریح و گشت و گذار و ......

خودش  که با حالت پشیمونی تعریف میکرد و بعده اونم ندیدم دیگه خیانت کنه اون پسری که باهاش بوده هم همکلاسیمون بود ولی وقتی شوهرش فهمید به شوهرش گفت تو چت روم آشنا شدن که پیگیر نشه اون وقت احتمال داشت شوهرش بیاد دانشگاه و کار به جاهای باریک بکشه  و دیگه نذاره اینم بره دانشگاه ....

اون یکی هم خیلی روابطشون گرم نبود خانواده همکلاسیم خیلی خانواده آبرو داری بودن شوهرش خواست اقدام کنه واسه طلاق ولی این خیلییییی گریه و زاری و ابراز پشیمونی کرد اونم طلاق نداد اما اخلاقش خیلی بد شده