2777
2789
عنوان

خیانت زن

| مشاهده متن کامل بحث + 3215 بازدید | 42 پست
شوهرم در حقم بارها خیانت کرد دوس دارم ی بار تلافی کنم‌ شکستنشو ببینم اما نمیتونم

خودت مثل او نکن،

بعدش خیانتش برات عادی میشه،چون خودتم این کار رو انجام دادی وچون او متوجه نمیشه ،

احتمال داره ادامه بدی.

مهمتر اگه او گناه کرد شما هم باید گناه کنی؟!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هميشه وقتي از اين داستانها مي خوندم متنفر بودم از اين مدل خانمها و آقايون اين مدلي ولي مدتي اتفاقي ب ...

شوهرت جای خودت بزار چه عکس العملی نشان میدادی اگه با یک دختر ...

شما هم میتونی بگید به ایشان از ادامه بازی منصرف شدم  ووقتم میخوام جای دیگه صرف کنم،

یه مدت که بازی نکنید و پیام ها یا بر خط (انلاین )بودنش

چک نکنی از سرت میفته،

مطالعه کن وقتت پر کن.

موفق باشید

من فقط یه چیزی میگم ،اول خیانت همه میگن من در حد چت و پیامم یا تماس کوتاه ،مثل (داداشم یا خواهرم)میمونه ،بعدش طرف به دلش میشینه چون باهم که زندگی نمیکنن در روز در حد ۲ یا ۳ ساعت پیام میدن ،بعد مقایسه اش میکنن با همسرشون و از اینجاست که تازه مشکلات پیش میاد و طرف فیلش یاد هندستون میکنه ،بعدشم خدا نکنه طرف واسش بشه عادت ،دیگه این نشد یکی دیگه!مهم نیازش که رفع بشه .در این صورت یا خدا خودش رحم کنه و طرف سرش به سنگ بخوره یا میره ته تباهی.خدایا خودت آخر و عاقبت همه ی ما رو ختم به خیر کن🙏

🇮🇷جانم فَدای ایران✌️🥇🏆🇮🇷

عزیزمی ❤امیدوارم خدا خودش کمکت کنه 

الان يك نشونه برام از طرف خدا اومد رفتم فيسبوك رو باز كرده يك متني رو كه چند سال پيش مثل امروز نوشته بودم برام باز كرد كه خيلي مرتبط به حال الان من بود:

خدایا من را ببخش که درهائی را کوبیدم که خانه تو نبود.
الان يك نشونه برام از طرف خدا اومد رفتم فيسبوك رو باز كرده يك متني رو كه چند سال پيش مثل امروز نوشته ...

😍😍😍😍فقط میتونم بگم خدا خیلی دوست داره ،خوشبحالت❤👌

🇮🇷جانم فَدای ایران✌️🥇🏆🇮🇷

هنوز هم خیانت می‌کنه ؟ اخلاقش چطوره باهات عزیزم ؟

نمیدونم دیگه نمیرم سر گوشیش...اخلاقش بد نیس خوبم‌ نیس...وای خیلی دلم‌ میخواد عذابی که من کشیدم اینم بکشه 

خدایا فقط به امید خودت... ۱۴۰۰.۲.۶