2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 292 بازدید | 34 پست
تازه من سنمم بالاتر از شما بود و هنوز مجردم،خواهرانه بهت بگم چکار کنی که بااین موضوع کنار بیایی

چجوری کنار بیام اخه دلم آتیشه

بیاین برای سلامتی پدرو مادرامون صلوات بفرستیم.کی بهتر ازاونا؟؟؟؟
من آجی کوچیک زودتر ازمن ازدواج کرد،داروغه بگم ناراحت نشدم،ناراحت شدم ولی عذاب وجدان میگرفتم جلوی ازد ...

عزیزم،از روزی که به دنیا اومدی تا به امروز، تعداد ماههای زندگیتو حساب کن و به اندازه اون سوره های یاسین، فتح و نصرو بخون.هر کس این کارو کرده جواب گرفته😊لازم نیست همشو خودت بخونی و میتونی از دیگرانم کمک بگیری.. مثلا شما 20 سالته... 12 ماه ضربدر 20 سال میشه 240 بار به علاوه هر ماهی که بگذره و مجرد باشی... امیدوارم توضیحم قابل فهم باشه و به زودی زود خبر ازدواج و خوشبختیتو 😘😍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

عزیزم،از روزی که به دنیا اومدی تا به امروز، تعداد ماههای زندگیتو حساب کن و به اندازه اون سوره های یاسین، فتح و نصرو بخون.هر کس این کارو کرده جواب گرفته😊لازم نیست همشو خودت بخونی و میتونی از دیگرانم کمک بگیری.. مثلا شما 20 سالته... 12 ماه ضربدر 20 سال میشه 240 بار به علاوه هر ماهی که بگذره و مجرد باشی... امیدوارم توضیحم قابل فهم باشه و به زودی زود خبر ازدواج و خوشبختیتو 😘😍

چجوری کنار بیام اخه دلم آتیشه

ببین عزیزم خودت داری میگی که خواستگارا برا آجیت میان،خب اگه زودتر ازدواج کنه و از اون خونه بره که اعصابت راحت تره تا مدام استرس داشته باشی و هرکی زنگ در خونه تون رو زد اعصابت خورد بشه که باز یه خواستگار دیگه برا اون اومد،ببین ممکنه خانواده هایی از دوست و آشنا و همسایه خواهانه وصلت با خانواده شما باشن،شخصیت و فرهنگ خانواده تون به دلشون نشسته باشه ولی موقعی اقدام به خواستگاری میکنن چون خانواده شما دو دختر دم بخت داره و  اوناحق انتخاب دارن،دست بزارن رو آبجی کوچیکه ولی اگه اون زودتر ازدواج کنه و بره دیگه برا شما میگن،متاسفانه الان دختر شده مثه گوشت قصابی که میگن جوان تر باشه بهتره،بعضی جاها فرهنگ و اعتقادشون اینطوره که دخترهای جوون تر و کم سن تر رو واسه ازدواج انتخاب میکنن،شایدم اجیتون زیباتر باشه یا بیشتر به خودش میرسه،اجی من هم از من خوشگلتر بود هم به خودش بیشتر میرسید،تو مهمونی و عروسی هام بیشتر میرفت طبیعتا از من خواستگار بیشتری داشت ولی تجربه شخصی من این بود که با ازدواج اون،چون فقط من موندم الان دیگه خواستگارهای فامیلی برا من میان،مثلا پسرعمویی دارم که مطمئنم اگه آجیم مجرد بود ازون خواستگاری میکرد ولی الان چون فقط من موندم چند وقت پیش از من خواستگاری کرد،این پسر عموم تا پارسال امکان ازدواج نداشت چون کار نداشت ولی الان استخدام آموزش وپرورش شده و قصد ازدواج کرده،میدونم اگه همین اجیم مجرد بود اونو انتخاب میکرد ولی الان تنها گزینه منم😁یا مثلا یه فامیل خیلی دور پرس و جو کرده که فلانی دختر مجرد داره؟ زن عموم گفته اره فقط یکی از دختراش مجرد مونده بنابراین اون خانواده خواستگار من شدن درصورتیکه مطمئنم اگه آجیم مجرد بود بازهم خواهانه اون میشدن،اگه خواهرت ازت خوشگلتره یا موقعیت تحصیلی،شغلی بهتری داره،خب این واقعیت رو قبول کن که خواستگار بیشتری داره پس چه بهتر که زودتر ازدواج کنه،حداقل خیالت راحت میشه که اگه کسی زنگ خونتون زد برای شماس،دیگه استرس نداری هر دفعه داغ دلت تازه بشه،من این واقعیت رو که خواهرم خوشگل تر و جوون تره رو قبول کردم و تسلیم سرنوشت شدم خیلی ام ناراحت شدم و گریه میکردم شبا قبل از خواب،احساس میکردم تحقیرشدم،جلوی فامیل خورد شدم ولی در کل به نفعم شد و الان آرامش دارم،عذاب وجدان ندارم که بخت کسی رو بستم و اینا رو به خدا گفتم،زمانی که روی سر اجیم قند میسابیدم برای خودم دعا میکردم،میگفتم خدایا خودت شاهدی من برای خواهرم بد نخواستم پاداش صبرم رو بده و یه بخت خوب نصیبم کن،تازه از فامیل های شوهر آبجیم برام خواستگار اومد،والا یه موقعیت خیلی خوب بود بابام ردش کرد😬مادر شوهرش منو به اون پسر معرفی کرده بود،چون تو مدت نامزدی و عروسی اجیم خوش اخلاق بودم و کمک میدادم همه فهمیدن دلم پاکه و حسود نیستم،همه  خانواده دامادمون شیفته اخلاقم شدن،ناامید نباش ممکنه از دوست و همکارای شوهر آبجیت یه موقعیت خوب برات پیش بیاد،روزهای اول خیلی سخته خیلی،اشکال نداره گریه کنی،ناراحتی کنی،طبیعیه ولی کم کم آروم میشی،بعد از چند ماه برات عادی میشه،تازه اگه شوهر ابجیت پسر خوبی باشه طوری که ازش خوشت بیاد که دیگه مساله خیلی راحتتر میشه برات،من از دامادمون خوشم اومد،پسر خوب و باحالیه،معمولا اینطور مواقع قدر خواهر زن رو میدونن و بیشتر احترام برات قائلن و هواتو دارن،داماد ما تو نامزدی بیرون که میرفتن به منم میگفت همراهشون برم و واقعا خوش میگذشت،از خواهرم بیشتر رو کمکش حساب باز میکنم،اینم بگم گهگداری بعضیا برا اینکه اذیتت کنن ممکنه گوشه و کنایه ای بزنن یا نگاه ترحم امیزی هم بهت بندازن ولی یادت نره که همیشه چندتا آدم روانی و مریض هست که کارشون آزار رسوندنه،بشین با خودت روزی رو تصور کن که خواهرت بخاطر تو ازدواج نکرده و امشب شب عروسیته و خیلی خوشحالی ولی آبجیت ناراحته که موقعیتاش رو از دست داده،عروسیت کوفتت میشه و عذاب وجدان می گیری و تا اخر عمر باید اخم و غر زدن های  خواهرت رو تحمل کنی،اگه خواهر آدم طوری باشه که خودش رعایت کنه و جلوی آبجی بزرگه ازدواج نکنه خیلی خوبه،من خودم اینطور بودم و جلو ابجی بزرگم ازدواج نکردم ولی کوچیه این ازخودگذشتگی رو نداشت،منم ازش نخواستم،چی بگم عزیزم اینم قسمت من و شماس😏چکار کنیم!؟ راه دیگه ای داریم،باید صبر کنیم و ان شاءالله خدا جواب صبرمون رو میده

عزیزم،از روزی که به دنیا اومدی تا به امروز، تعداد ماههای زندگیتو حساب کن و به اندازه اون سوره های یا ...

ممنونم،خیلی لطف کردید😍😘خدا عوض خیر بهتون بده🌹عزیزم تعداد ماه های زندگیم میشه ۳۶۸ ماه،هر کدوم ازین سوره ها رو ۳۶۰ بار بخونم؟ و تا زمانی که همچنان مجردم بخونم؟ مثلا اگه شد ۳۱ سال و یک ماهم،باید یک مرتبه سوره یاسین،سوره فتح و نصر رو بخونم و همینطور تا روزی که بختم باز بشه ادامه بدم؟ نیت چی بگم؟

ممنونم،خیلی لطف کردید😍😘خدا عوض خیر بهتون بده🌹عزیزم تعداد ماه های زندگیم میشه ۳۶۸ ماه،هر کدوم ازین ...

بله عزیزم کاملا درسته😘😍نیت کن بگو برام خواستگار مناسب شانم و چیزی که میخوام بیاد و ازدواجی بکنم که خوشبخت بشم و به آرامش برسم🤗💋

عزیزم اگه اون خواستگار خوب داره تو مخالفت نکن 

بذار ازدواج کنه 

و تو ام دعا کن بختت باز شه بری سر خونه زندگیت

اگه امضامو دیدی واسم دعا کن به حاجتم برسم یه صلوات واسم بفرست❤😘😍
علتش چیه ک خواستگار نداری؟؟ اخه اون ازدواج کنه ممکنه خواستگارای تو کمترم بشن

من اصلاخواستگارندارم ک بخواد کمترم بشه قدم کوتاهه😭😔

عزیزم اگه اون خواستگار خوب داره تو مخالفت نکن  بذار ازدواج کنه  و تو ام دعا کن بختت باز ...

چقددعاکنم؟کم اوردم