2789
عنوان

ازدواج

292 بازدید | 34 پست

سلام دوستان میخواستم بعنوان یه دوست ازتون راهنمایی بخوام سوالم اینه که اگه ابجی کوچکتون ازدواج کنه و شمابعنوان خواهربزرگ مجرد باشید چه عکس العملی نشون میدین براتون سخته یانه من خودم خواستگارندارم ولی ابجی کوچکم داره خودمم افسردگی گرفتم که من توخونه بمونم واون بره و کارمم شده گریه میدونم اشتباه میکنم ولی کمکم کنید بگید چیکارکنم خیلی روزای سختیه ۲۶سالمه و ابجیم۲۳

بیاین برای سلامتی پدرو مادرامون صلوات بفرستیم.کی بهتر ازاونا؟؟؟؟

شمام سنی نداری ک. بیخیال باش. هرکس بختش ی زمانیه. لذت ببر از مجردی

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

ناراحت ک شاید میشدم ولی خب .....کاری نمیشه کرد

یکی از رویاهام اینه که برم تو کارخونه پنیر پیتزا غلت بزنم تو پنیرا کشششش بیارم و بیرون نیام🤤😋فانتزی دیگمم این بود شوهرم رئیس کارخونه باشه منم مدیر عاملش کنه😁اینم نشد دیگه. فانتزی دیگمم این بود که شوهرم فست فودی داشته باشه و من مدام پیتزا بقولم😬 این نشد😂زندگی به کام من،کلا نشد🙃

سلام دقیقا شرایطتت مثه م بوده،منم یه خواهر کوچیکتر از خودم داشتم من 26 سالم بود اون تو 24 سالگی ازدواج کرد ول به سه ماه نکشید که خاستگار واسم پیدا شد یه مرده فوق العاده برای من.نمیدونم معتقدی یا نه ولی به نظرم من به خواهرم طلسم بودم اون ازدواج کرد منم سر و سامون گرفتم الان خواهرم چند بار به وضوح میگه کاش صبر میکردم منم یه شوهر مثه تو میکردم،اصن از یه جایی خواستگار اومد باورم نمیشد من یزدم از کرمانشاه واسم خواستگار اومد بعد ازدواج هم تو شهر خودم و تو کوچه خونه پدریم خونه خرید.انشالا بختت باز میشه فقط حسودی نکن بهش که خودت ضرر میکنی

من آجی کوچیک زودتر ازمن ازدواج کرد،داروغه بگم ناراحت نشدم،ناراحت شدم ولی عذاب وجدان میگرفتم جلوی ازدواجش رو بگیرم چون خواستگارش موقعیت خوبی داشت،تو عقد وعروسیشم سنگ تموم گذاشتم براش،طوری که همه تعجب کرده بودن و فهمیدن که من اصلا ازین موضوع ناراحت نیستم،چون مغرورم نمیخواستم کسی فکر کنه ناراحتم،یه دختردایی دارم که زندگی خرابی داره و شوهرش بهش خیانت میکنه،مدام چشمش رو من بود ببینه چه حالی ام،منم مدام میرقصید و میخندیدم،واقعنم خوشحال بود شب عروسیش

راستشو بخوام بگم منم بودم ناراحت میشدم البته جلو همه حتی مامانم خودمو خوشحال نشون میدادم. هرچند که این اخلاق بدیه و هرکسی تو ی سنی ازدواج میکنه دلیل نداره حتما خواهر بزرگه اول ازدواج کنه چون شاید اولی قصد ادامه تحصیل داشته باشه یا شخصی که مورد پسندش باشه رو ندیده باشه و خواهر کوچیک نمیتونه بخاطر بزرگه وقتی خاستگار خوب اومد رد کنه  

به دنبال ارزوهایم خواهم رفت، عهد بسته ام... قبل از مرگم نمیرم...!
من آجی کوچیک زودتر ازمن ازدواج کرد،داروغه بگم ناراحت نشدم،ناراحت شدم ولی عذاب وجدان میگرفتم جلوی ازد ...

ایکاش دل منم مث دل شما بزرگ باشه 

بیاین برای سلامتی پدرو مادرامون صلوات بفرستیم.کی بهتر ازاونا؟؟؟؟