2777
2789
عنوان

شوهرم گفته هر چی که تو بگی...

| مشاهده متن کامل بحث + 1293 بازدید | 59 پست
هیچوقت نمیتونه ترک کنه.الان نره بعدا دوباره میره باید خودش بخواد.اونم نه زبونی 

خودش میخواد.

اخه قبلا اصلا چنین چیزی رو ندیده بودم ازش. از وقتی گوشی گرفته اینطور شده. اینستا هم خود خاک بر سرم براش نصب کرده بودم.

خدایا خودت بچه هامو حفظ کن و همیشه سلامت باشن.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از روی کنجکاوی بوده به نظر من بهتر موضوع بزرگ نکنی تا برای اون. هم بزرگ و. بت نشه کم کم خودش دیگه ...

ممنون از نظرت عزیزم.

کشش ندادم دیگه. فقط نمیدونم چکار کن. دیروز هم به جون بچمون قسم خورد دیگه اینکارو نمیکنه

باهاش صحبت کردی؟ هنوز کارشو داره تکرار میکنه؟ راستش منم مشکل قلبی دارم وقتی بریزم بهم دستام و ق ...

بهش گفتم 

راضی نمیشه حرف بزنیم راجبش میگه غریزه مرداس نمتونیم جلو خودمون بگیریم

خیلی هم رعایت میکنه

منم سرک نمیکشم تو کاراش

ولی تیزم میفهمم

از نگاهش از دروغ گفتنش میفهمم و دیگه چیزی نمیگم

فقط گریه میکنم

اون دخترای تو خیابون قلب منو از ریشه کندن .اینم اونقد نگا نمیکنه ولی چشمش میخوره دیگه و ....

کلا فایده نداره

به تظرم وقتی فهمیده و اینجور برخورد کرده . شما ازش قبول کن اما به راحتی نه کاملا باهاش جدی براش مرزه ...

دقیقا همین حرفو زد گفت دیوونه میشدم.

گفتم پس نکن این کارو. ترک کردنش خیلی سخته.

اکثر مردها تا بهشون میگی چرا نگاه میکنی عوض اینکه عذرخواهی کنن تازه تو چشمات نگاه میکنن و میگن مگه خ ...

قبلا اینکارو کرده ولی این دفعه نه

قبول کرده که اشتباهه خودش یه قدمه بزرگه ببین حتما پیش یه مشاور برید و جلوشو بگیرید امیدوارم که دی ...

انشالله. برام دعا کنید😘

من فقط این حد از کنترل طرف مقابل برام قابل درک نیست.هنوز یه بارم اینکارو‌نکردم چهارده سالم هست خطایی ...

ببخشیدعزیزم ولی من طرز فکرم با شما یکی نیست.

اگه سختی هایی که من تو زندگی باهاش کشیدم رو متحمل میشدید حتما کنترل میکردید.

من دوست. دارم زندگیم کامل باشه. و وفادار به هم.

چقد سخت میگیری دختر

وااا شما دوست داری وقتی رابطه داری با همسرت . همسرت یه نفر دیگه رو جای شما تصور کنه. یا چیزایی که تو اون فیلم دیده رو روتون اجرا کنه؟

من اینطور فکر نمیکنم. برام فوق العاده سخته.

وقتی خانواده همسرم میگن هیکلت عالیه و فلان و بیسار دور از جونشون حسرت هیکل منو میخورن.

چه جالب من فکر میکردم خانوما از خودارضایی آقایون ناراحت نمیشن 

نه اقای محترم چنین طرزفکری غلطه. همه خانوما دوست دارم مثل اقایون رقیبی برای شریک زندگیشون نباشه

ببخشیدعزیزم ولی من طرز فکرم با شما یکی نیست. اگه سختی هایی که من تو زندگی باهاش کشیدم رو متحمل میشد ...

چرا فکر میکنید فقط شما سختی کشیدید.من بعد چهارده سال دو سال زندگیم یکم ثبات داره.محیط کار همسرم و شرایطش جوریه که اگر مثل شما فکر میکردم دو روزم نمیموندی.نمیگم بیخیالم ولی توصیه نمیکنم مثل من بلشی.ولی انقد خودم تو جایگاهی میدونم که اون به خاطر نگه داشتن من باید حواسشو جمع کنه نه اینکه فکر کنن انقد مهمن و ما عاجز که باید دائم حواسمون باشه.حرف من  نیست توصیه خیلیا هست که هر چی فردی حس کنه کنترل میشه بدتره.اگر از کنترل کردن کسی نتیجه گرفته که شما هم انجام بده ولی ادما با کنترل حریص تر و لحباز تر میشن.

او رفته...ومن مانده ام کافیست؟یا که بیشتر شرح دهم دلیل دیوانگی ام را؟

بهش گفتم  راضی نمیشه حرف بزنیم راجبش میگه غریزه مرداس نمتونیم جلو خودمون بگیریم خیلی هم رعایت ...

انشالله مشکلتون حل بشه عزیزم.

شوهر من اشتباهشو قبول کرده و خیلی شرمنده و ناراحته

چرا فکر میکنید فقط شما سختی کشیدید.من بعد چهارده سال دو سال زندگیم یکم ثبات داره.محیط کار همسرم و شر ...

درست میگین اما من میگم تعهد .میگم درست زندگی کردن.

منم مطمئن باشین اگه رفتار بدی باهاش داشتم حتما حتما اینبار عذرخواهی نمیکرد یا خیلی راحت میگفت همینی که هست.

درست میگین اما من میگم تعهد .میگم درست زندگی کردن. منم مطمئن باشین اگه رفتار بدی باهاش داشتم حتم ...

ترسیده.بببن اینجا میگن از سرش بنداز بچه نیست که.من هیچ وقت مسائل شخصیمو اینجا نمیگم و راه حل بخوام چون نود درصد سوادشو ندارن.اول از یه مشاوره دزست حسابی مشاوره بگیر خودت تنها.توصیه های اونو انجام بده.و‌اینکه کسی بای. عمیقا خودش بخواد کاریو انجام بدن یا نده.

او رفته...ومن مانده ام کافیست؟یا که بیشتر شرح دهم دلیل دیوانگی ام را؟