2777
2789
عنوان

شوهرم گفته هر چی که تو بگی...

| مشاهده متن کامل بحث + 1291 بازدید | 59 پست

من فقط این حد از کنترل طرف مقابل برام قابل درک نیست.هنوز یه بارم اینکارو‌نکردم چهارده سالم هست خطایی ندیدم‌.هر چی عرصه رو به کسی تنگ کنی به زندگیت اسیب میزنی.وقتی انقد اعتماد ندارین که گوشیو چک میکنید و دائم به فکر تربیت طرفید زندگیتون ارامش نداره.

او رفته...ومن مانده ام کافیست؟یا که بیشتر شرح دهم دلیل دیوانگی ام را؟

از روی کنجکاوی بوده به نظر من بهتر موضوع بزرگ نکنی تا برای اون. هم بزرگ و. بت نشه کم کم خودش دیگه ...

سریه اول از سر کنجکاوی بوده قول داده تموم کنه سریه دوم از سر چی بود دوستم؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بهتره باهاش برخورد كني يسري ها الان ميان ميگن همه ميبينن بايد بگم اين دسته ادما انقدر توو بدبختي غر ...

خوشحال شدم که نظرت با من یکیه دوستم. چون من نمیتونم وقتی از همه چیز زندگیم لذت میبرم یه چیزی که در شان خودمو شوهرم نیست باعث بشه زندگیم بهم بریزه.

شما راهکاری دارید؟

گفتم برو مشاوره قبول کرد.

گفت بخدا هیچ کمبودی تو زندگیم ندارم مخصوصا تو روابط زناشوییمون.

خدایا خودت بچه هامو حفظ کن و همیشه سلامت باشن.
از سرش بنداز؟؟؟؟ یعنی الان این خانم باید. چه جوری از. سرش بندازه دقیقا با تهدید با دعوا یا زبون ن ...

اگه راهکاری دارین بگین.

دوست دارم تو تاپیکم دعوا نباشه و اینکه انرژی مثبت بهم بدین.

خوشحال شدم که نظرت با من یکیه دوستم. چون من نمیتونم وقتی از همه چیز زندگیم لذت میبرم یه چیزی که در ش ...

عزيزم همچين چيزي براي هيچكس طبيعي نيس جز يسري ها...

يه عادت ميتونه باشه كه كنار گذاشتنش خيلي چيز سختي نيست

همينكه شما و زندگيشو دوست داره ميتونه يه اميد باشه براي اينكه اميدوار باشي 

حالا مشاوره صحبت تحت فشار گذاشتن يا ...

ولي اصلا اصلا با همچين چيزي كنار نيا خيللي كثيفه

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

حالا چهارتا فیلم دیده چی میشه مگه

خب خیلی خیلی بیجا کرده که دیده.

من براش تو زندگی هیچ مشکلی به وجود نیاوردم یا چیزی کم نداشتم که رفته سمتش.

خودمم خیلی خیلی متعهد و مقید هستم.

شما با همسرتون از این فیلما میبینید؟

اون وقت گناهش چی؟

راستش من بعد یه  سال هنوز نتونستم اعتماد کنم بهش خیلی قلبم ب درد میاد فک کنم ناراحتی قلبی گرف ...

باهاش صحبت کردی؟

هنوز کارشو داره تکرار میکنه؟

راستش منم مشکل قلبی دارم وقتی بریزم بهم دستام و قفسه سینم گز گز میکنه و نمیتونم راحت چیزی رو بلند کنم.