2777
2789
عنوان

حس میکنم همه کثیفن و انحراف دارن

277 بازدید | 23 پست

یه مدت تو زندگیم با آدمای منحرف از لحاظ جنسی و فرومایهای سر و کار داشتم

دوستام، ادمایی که صبح تا شب باهاشون در ارتباط بودم و حرف میزدم

آدمایی که بعضیاشون واقعا بیمار جنسی بودن بیماری های خیلی حاد روانی و انحرافی داشتن ....

گذشت و ارتباطم رو باهاشون قطع کردم و از زندگیم بیرونشون کردم

از اون موقع دیدم کلا عوض شده بدبین شدم به همه آدمای جامعه ، خیلی از چیزای مشکوک رو به مسائل انحرافی تعبیر میکنم و تو قلبم بهشون برچسب میزنم اونم با یقین کامل

از همه آدما زده شدم و نمیتونم تحملشون کنم

دیگه هر جا سر میگردونم با این بد دلیم به همه بد بین شدم و از آدما فراری و متنفر شدم

چون دلم نمیخواد به اون روزای سیاهم که غرق گناه بودم برگردم از همه آدما میترسم و فکر میکنم با دوری از ادما باید از خودم مراقبت کنم

نمیدونم ارتباطم کی با ادما درست میشه

نمیخوام با کسی صمیمی شم فقط میخوام بدبینی و شکم از بین بره این حالت پارانوییدی رو از دست بدم

خدایی که کوچک ترین جزییات رو با هم هماهنگ میکنه و سر موقع خودشون تنظیم میکنه ؛ محاله تو زمان بندی زندگی ما اشتباه کنه ...محاله...بهش اعتماد کن🤍✨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

صبر کن ادم خوب بیاد تو زندگیت چقدر هوولی وعجله داری

هول نیستم فقط خیلی تو انزوا فرو رفتم میترسم این حالت تهوعم نسبت به آدما تا ابد تو وجودم بمونه

خدایی که کوچک ترین جزییات رو با هم هماهنگ میکنه و سر موقع خودشون تنظیم میکنه ؛ محاله تو زمان بندی زندگی ما اشتباه کنه ...محاله...بهش اعتماد کن🤍✨

عزیزم نو خودت اختلال پارنویید داری

من اختلال ندارم

بدبین شدم فقط

هول نیستم فقط خیلی تو انزوا فرو رفتم میترسم این حالت تهوعم نسبت به آدما تا ابد تو وجودم بمونه

چیا دیدی شاید خودت بزرگش میکنی

بعضیا مذهبین حتی سفر برای دختر مجرد جرم و گناه میدونن

من ک نشستم دارم نون و ماستمو میخورم الانم باید پاشم برم دنبال بدبختیم تاصبح

منم کثیفم؟!😐😐

میان تمام ازدست رفته هایم هنوز خودی دارم که سرسختانه پای من ایستاده..💫 تاپیکا ازیه تاریخی به قبل مربوط به دوست متاهلمه که یه مدت تعلیق بود🙃

نه میشه به همه تعمیم داد نه میشه از درون همه خبر داشت باید حد و حدود ارتباط با آدم ها رو حفظ کنیم مثلا در دوستی دیگه دوستی که وارد جزئیات زندگی خصوصی و جنسی خودش میشه مناسب نیست

عزیزم مطمعنم حالا که بخاطر پاک بودن ذاتیت از گناه کردن دست برداشتی خدا هم کمکت میکنه که با وارد کردن آدم های پاک به زندگیت تمام ناخالصی های گذشته رو جبران کنی❤️🌹

با هر اعتقاد و طرز فکری که داری دوست من با جستجو کردن و دیدن این ویدیو با نام (پیچش مو )فقط ۹ دقیقه از وقت با ارزشت رو صرف دیدنش بکن ❤️ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌸اللهم عجل لولیک الفرج

تقریبا خیلی تو جامعه منحرف شدن دختر پسرم نداره ولی آدمای خوب و پاک هم هنوز هست با آدم درست دوست شو

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1

همه واقعا حداقل یکی دارن چیز بدیم نیست. مجبور که نیستی بهش تن بدی

دانشجوی روانشناسی. علاقه‌مند به گربه ها، کتاب ها، هنر و ادبیات ژاپنی. در حال خواندن برای کنکور ارشد و در آرزوی مهاجرت به یکی از کشور های اسکاندیناوی. بسیار خودشیفته، غرب زده و وسواسی. من روانشناس نیستم. من فعلا سال دومم و حتی بعد گرفتن مدرکم قرار نیست درمانگر بشم. پس لطفا رو حرف من در حد کاربر عادی حساب کنین.

آدم پاک هم ربطی به مذهبی بودن و نبودن نداره دیدم آدمای پست که از هر دو قشر جامعه بودن

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1
وقتی میگن با هر کسی رفت و آمد نکنید یعنی همین ...الان اگه با چند تا آدم حسابی صحبت کنی فک کنم بهتر ب ...

درسته

میخوام برم دانشگاه دوباره اصلا نمیخوام با کسی دوست شم ولی امبدوارم جو خوبی برقرار باشه ۴ تا ادم اصیل و فرهیخته ببینم

من ک نشستم دارم نون و ماستمو میخورم الانم باید پاشم برم دنبال بدبختیم تاصبحمنم کثیفم؟!😐😐

نمیدونم ولی زود رو آدما خط قرمز میکشم دیگه فرصت نمیدم

ولی بلانسبت شما گلم