2777
2789
باورت نمیشه یکسال پاش صبر کردم همش خودخواه و مغرور بود اشتباهاتش قبول نمیکرد بحث میشد اصلا جلو نمبوم ...

بهترین کارو کردی یه مدت حالت بده بعد دوباره خوب میشی زندگی باهمچین مردایی جهنم به معنای واقعیه

و به کوتاهی آن لحظه ی شادی که گذشت غصه هم میگذرد...

خوبه ک ازدواج فقط طرفت مرد باشه

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اگه ازدواج کردی هر چی گف هی نگی چشم...من گفتم الان تا خونه بابام بخوام برم باید تایید کنه بعد برم هر چی گف کلا دیگه باید چشم بشنوه غیر این بشنوه که هیچی........ 

سرهنگم من همیشه سربازتم   آقایون با احترام بهتون میگم درخواست دوستی ندین،با خانم یه آقاسرهنگ طرفین🚓👮🔫 
من خودم دیروز نامزدیم بهم زدم اینقدر از نظر روحی داغونن خدامیدونه

اگه امکانش هست ودوستش دارید و میتونه خوب باشه بر گردید .

وگرنه از خدا بخواید حتما شوهر خوب براتون میفرسته.وان شاءالله شما هم براش خوب باشید.

کلن

ازدواج برای زمانیه ک شما کاملن داری از زندگیت لذت می بری و بعد تصمیم می گیری این سلامت و لذت و خوشبختی رو با کسی که بهش علاقمندی تقسیم بکنی؛ خودت و اهدافتو می شناسی و استقلال مالی و شخصیتی داری

ادم هایی ک با هدف حل کردن مسائلشون ازدواج می کنن متاسفانه به علاوه اینکه دوران مجردی رو (که فرصت های زیادی رو در اختیار ادم می ذاره) از دست می دن ازدواج موفقی هم ندارن

خوشبختی و بدبختی ادمیزاد در گرو خودشه وگرنه ازدواج و مجردی هم هر دو مراحل طبیعی زندگی انسان هستن

ترک آرزو کردم... رنجِ هستی آسان شد
باورت نمیشه یکسال پاش صبر کردم همش خودخواه و مغرور بود اشتباهاتش قبول نمیکرد بحث میشد اصلا جلو نمبوم ...

آره سخته اما باز شکرش زود متوجه شدی خانومی.ان شاءالله ب زودی زود خبر خوش بهمون میدی

بهترین کارو کردی یه مدت حالت بده بعد دوباره خوب میشی زندگی باهمچین مردایی جهنم به معنای واقعیه

واقا موافقم باهات خواهری همیشه زیر پای شوهربودن ومنت کشیدن آدمو اینقد ضعیف میکنه که حدنداره آخه دارم یکیشو

پس کی تموم میشه این دیدن های خدا ونگاه کردنش  جواب ندادن  آدماش تورو خدا یه دستی بجنبون اوستا کریم 

واقعا برزخی کشیدم ازش که نگو وقتی یادم میاد دوس دارم خودم بکشم حتی وقتی زنگ زدیم که نمیخوایم اصلا پیام نداد بگه چدا بهم زدی خونوادش اومدن وسایل و انگشتر بردن حتی اینجا نیومد

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    
اگه امکانش هست ودوستش دارید و میتونه خوب باشه بر گردید . وگرنه از خدا بخواید حتما شوهر خوب براتون م ...

اگه میتونس خوب باشه کاری نمیکرد که شب و روز کابوس ببینم نه بابا تنهایی بهتره

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    
واقعا برزخی کشیدم ازش که نگو وقتی یادم میاد دوس دارم خودم بکشم حتی وقتی زنگ زدیم که نمیخوایم اصلا پی ...

اون آدم نبوده فقط اسم مردو یدک میکشیده

و به کوتاهی آن لحظه ی شادی که گذشت غصه هم میگذرد...
کلن ازدواج برای زمانیه ک شنا کاملن داری از زندگیت لذت می بری؛خودت و اهدافتو می شناسی و استقلال مالی ...

ها من الان از نظرایی ک گفتی تقریبا در رفاهم.خودم ماشین برمیدارم برا کارای خونه.خودم از نظر مالی زندگیم خوبه.کلا شنیدم اطرافیا پشت سرم میگن شهربانو شده همه کاره خونه.انگار مرد خونه شدم