2777
2789
نداشته باشن مردای الان اصلا مسئولیت نمیفهمن چیه خیلی کم پیدا میشه مردی باعث پیشرفت زنش شه

حرف شما  رو صد در صد رد نمی کنم.

خوب میتونه با خواستگارش مثلا بگه ابتدا درسم میخوام بخونم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

آره واقعا تاثیر گذارن بعضی پست ها.

ازدواج نکردن و نداشتن همسر  اگه یک درد باشه ،ازدواج بد داشتن هزار درده...شوهر،خوبش خیلی خوبه 

میان خضر و موسی چون فراق افتاد، فهمیدم/ که گاهی واقعیت با حقیقت در منافات است/ اگر در اصل دین حُبّ ست و حُب در اصل دین، بی شک/ به جز دلدادگی هر مذهبی، مُشتی خرافات است
حرف شما  رو صد در صد رد نمی کنم. خوب میتونه با خواستگارش مثلا بگه ابتدا درسم میخوام بخونم

بله اگه مردی همونجوری پاشی پات باشه واقعا خوبه ولی خوب خیلیاشون بعد عوض میشن چی بگم

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    
ازدواج نکردن و نداشتن همسر  اگه یک درد باشه ،ازدواج بد داشتن هزار درده...شوهر،خوبش خیلی خوبه&nb ...

آره منم همینو ب مامانم میگم.اونم میگه دختر تا ازدواج نکرده خوشبحالشه.ازدواج ک بکنی همه جوری باید تا کنی

آخ چرا؟

باورت نمیشه یکسال پاش صبر کردم همش خودخواه و مغرور بود اشتباهاتش قبول نمیکرد بحث میشد اصلا جلو نمبومد غرورش براش مهم بود پنج روز قهر بودی پیام نمیداد اخدش بعد رسمی شدن رفتاراش بدتر شد مجبور شدم تموم کنم اما واقعا ضربه بدی خوردم

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    
ازدواج نکردن و نداشتن همسر  اگه یک درد باشه ،ازدواج بد داشتن هزار درده...شوهر،خوبش خیلی خوبه&nb ...

بدشم هزار و یک بیماری میندازه به جونت

و به کوتاهی آن لحظه ی شادی که گذشت غصه هم میگذرد...