nmعاشقم مدیر استارتر عضویت: 1398/10/09 تعداد پست: 408 عنوان قرص دمیترون یااندانسترون دربارداری 77 بازدید | 8 پست دوستان کسی بوده که ازاین قرص تااخرهبارداریش استفاده کنه،من الان هفته ۲۵ هستم واگه نخورم شباصب حالت تهوع واستفراغ میکنم ازیه طرفم میترسم ضرری داشته باشه...میشه راهنمایی کنین کسایی که استفاده کردن... 1399/03/23 | 13:10 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بانوی_زیبا عضویت: 1395/04/14 تعداد پست: 986 سلاممن تا اخر بارداري روزي ٣ تا ميخوردمميگن اصلاً از جفت رد نميشه كه به بچه برسه . نترس. بچه ت رو سقط نكن .. اون انتخاب كرده تو مادرش باشي و همه اميدش به توست ❤️
__lol__ عضویت: 1399/02/02 تعداد پست: 4482 ببین منم مث تو بودمالبته من مجردمهمیشه باید دمیترون و رانیتیدین باهام باشهجایگزینش کردم با بادیان و زیره و کرابیهبکوب درستش کن هربار یه قاشق با یه لیوات اب بخوربعد بیس مین خوب میشیالبته قبلش ی سرچ کن تو نت برات ضرر نداشته باشه
آزیتاااااااااااااا۷۴ عضویت: 1399/02/29 تعداد پست: 10238 خواهرشوهرم تا اخر بارداریش میخورد هیچیم نشد ولی بدن با بدن فرق داره از دکترت بپرش مادرخوبی نداشتم سعی میکنم مادرخوبی برای دخترم باشم
nmعاشقم مدیر استارتر عضویت: 1398/10/09 تعداد پست: 408 سلام من تا اخر بارداري روزي ٣ تا ميخوردم ميگن اصلاً از جفت رد نميشه كه به بچه برسه . نترس. روزی سه تا زیادنیس....من قبلا دوتامیخوردم الان فقط شباموقع خواب میخورم...مرسی که راهنمایی کردین
nmعاشقم مدیر استارتر عضویت: 1398/10/09 تعداد پست: 408 ببین منم مث تو بودم البته من مجردم همیشه باید دمیترون و رانیتیدین باهام باشه جایگزینش کردم با باد ... اخه باردارم وفک کنم ضرر داشته باشه اینایی که گفتین
nmعاشقم مدیر استارتر عضویت: 1398/10/09 تعداد پست: 408 خواهش ميكنم گلم من خيلي بالا مي اوردم واسه همين دكترم گفت هر ٨ ساعت بخور . اهان،،من اوایل مث شمابودم الان کمی بهتره شده..فقط صبااگه نخورم حالم بدمیشه
بهاری۷۵ عضویت: 1398/05/12 تعداد پست: 19566 میشه لطف کنی عکسمو پاک کنی میشه واسه مامان شدنم یه صلوات بفرستی؟🥹💜مادر شدن یعنی: دوتا قلب تو بدنت بتپه 😍 خدایا میشه به همین زودیا دوتا قلب تو بدنم بتپه💞
nmعاشقم مدیر استارتر عضویت: 1398/10/09 تعداد پست: 408 میشه لطف کنی عکسمو پاک کنی گلم به جون نی نیم عکستوکپی نکردم واست نوشتم که چراهمچین حرفی زدم