2777
2789
تو ساک چی گذاشتی  خوراکی ام میبری مثل کمپوت گلابی انجیر آخه میگن اگه دفع نداشته باشی مرخص نمیک ...

سوال منم هست تو ساك چي بزارم. من كه هنوز آماده نكردم ساكشو

براي حال خوب همديگه دعا كنيم 💚💚💚
تو ساک چی گذاشتی  خوراکی ام میبری مثل کمپوت گلابی انجیر آخه میگن اگه دفع نداشته باشی مرخص نمیک ...

آره عزیزم. کمپوت گلابی و نسکافه و آلو و انجیر اینا گذاشتم. چون یبوست واسه سزارین حکم مرگ داره. دو تا ساک برداشتم یکی برای  نوزاد یکی خودم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما چند هفته میری؟

من روز سزارین 39 هفته میشم 

برای منم بی حسی میگن بعد عمل سرتو نباید یهویی و زیاد تکون بدی ک سردرد میگیری تا بی حسی کامل ازبین بره باید مواظب باشی 

دخترم معجزه زندگیم ❤️
آره عزیزم. کمپوت گلابی و نسکافه و آلو و انجیر اینا گذاشتم. چون یبوست واسه سزارین حکم مرگ داره. دو تا ...

برای نوزاد همون ساک سرویس کالسکه رو گذاشتی؟؟ 

برای خودت چجور ساکی برداشتی بزرگه؟؟ 

دخترم معجزه زندگیم ❤️
بنظرتون من ب دکترم بگم کامل بیهوشم کنه قبول میکنه؟اخه بدم از اون امپول کمر میاد😪

آمپول کمر اصلا دردی ندارن عزیزم مونده به دکترت که چجوری بزنه من الان نه ماهه زایمان کردم هیچ مشکلی پیش نیومده برام

برای خودت چی گذاشتی؟

دو تا شرت

سوتین بارداری 

پد سینه

یه دست مانتو و دامن و شال

خوراکی مثل کمپوت گلابی و نسکافه و نبات و خرما و انجیر 

پوشک زایمان. از داروخانه بپرسی پوشک زایمان برای مادر میخوام میدن. یه پوشک های بزرگی هست میگن چند تا چند تا میچینن زیرت چون بعدش خون ریزی زیاده. نوار بهداشتی جواب نمیده....ولی من یه بسته نوار بهداشتی هم گرفتم برای مرخص شدم بذارم بیام تا خونه. چون از رو تخت بلند شم نمیتونم اون پوشک هارو باخودم حمل کنم. 

همین