2777
2789
ببخشید انجیر خشک میخوام ببرم خوبه؟

خوبه اما خیس کنی ک خیلی بهتره تو یه شیشه کوچیک چندتا بنداز آب بریز خیس بخوره ببر هم آبش بخور هم خودشو مال بیرون خیلی طعمش بده 

دخترم معجزه زندگیم ❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دو تا شرت سوتین بارداری  پد سینه یه دست مانتو و دامن و شال خوراکی مثل کمپوت گلابی و نسکافه ...

بقیش که میگن ای حوله و مسواک و برس و صابون و فلان چرته..... انگار آدم داره میره مسافرت..... تو ساک بيمارستان خودشون اینارو میدن. 

بعد آدم یه شب بيشتر بستری نیست. تو بیمارستان هم درست نیست آدم بره حموم. عفونت میگیره اصلا طبیعی یا سزارین اگه چند روز اول بعد زایمان زود بره حموم..... یه شبم بیشتر نمیمونه آدم.... حالا یه شب مسواک نزنی چیزی نمیشه. 

ولی آهان.... لیوان و کیف لوازم آرایش و فلاکس آب‌جوش هم میبرم. چون بعدش باید زباااااد مایعات خورد 

امیدوارم همتون زایمان خیلی خوبی داشته باشین اصلا استرس نداشته باشین منم سزارین شدم انقد خاطره خوب دارم که دوست دارم دوباره باردار شم سزارین شم توکلتون به خدا باشه😍😍😍😍😍

برای شادی روح مادرم یه صلوات بفرستین، ممنونم💔
من روز سزارین 39 هفته میشم  برای منم بی حسی میگن بعد عمل سرتو نباید یهویی و زیاد تکون بدی ک سر ...

منم روز عمل ۳۹ هفته ام مثل شما 

مرسی که یاداوری کردی 

عشقم دخترم 
بقیش که میگن ای حوله و مسواک و برس و صابون و فلان چرته..... انگار آدم داره میره مسافرت..... تو ساک ب ...

من یه حوله کوچیک واسه خشک کردن صورت گذاشتم 

قاشق و چنگال هم برای خودم هم برای مامانم هم برداشتم با لیوان یک بار مصرف کاغذی 

دخترم معجزه زندگیم ❤️
منم روز عمل ۳۹ هفته ام مثل شما  مرسی که یاداوری کردی

اره اینارو دکترم گفت 

بعدش گفت وقتی بهت میان بگن از تخت پاشو نترس و بلند شو یاعلی بگو و آروم قدم بردار چون میگن یکم سخته

دخترم معجزه زندگیم ❤️
برای نوزاد همون ساک سرویس کالسکه رو گذاشتی؟؟  برای خودت چجور ساکی برداشتی بزرگه؟؟

برای خودمو که تو کامنت بعدی هام گفتم... برای نوزاد هم شیر خشک نوزاد.. چون ممکنه اول کار سینم شیر نیاد نمیشه بچه گشنه بمونه. 

شیشه شیر کوچیک. دو دست لباس سرهمی..... دو دست لباس سایز 0. تشک تعویض. پوشک نوزاد سایز 0. پماد آ و برای لای پاش. بعد از هربار تعویض لازمه تا قرمز نشه و نسوزه. 

پماد شقاق سینه برای خودم. شیر دوش.. حوله نوزاد. نمیدونم لازم میشه یانه ولی من تب سنج و پستونک و گوش پاک کنش هم برداشتم. 

@بانو_ایرانی5

@asenajoon  

@shirin7704  

@zohremz  

@aaaabasi  

سلام

از خدا می خوام زایمانتون آسون باشه وبه سلامتی نی نی گلتون رو بغل بگیرید.براتون سوره یس می خونم امروز به امید خدا.

میشه ازتون خواهش کنم برای من وزندگیم دعا کنید.اسمم بهار هست.

۶تا خواهر شوهر دارم به همراهی مادر شوهرم آرامش رو از زندگیم بردن.انقدر ازم ایرادها گرفتن که جز چن تاشون بقیه زاده ی تخیلاتشون بود .جالب بود همشونم می دونستن از قبل که چی ها رو بگن.یعنی جلسه گذاشتن قبلش.منو با داد وهوار راهیه خونم کردن وخواهرشوهرم از خونه پدرش بیرونم کرد وبعدش پیام داد ونفرینم کرد وبد به خانوادم نفرین کرد.خواهرشوهرم کوچکم خیلی از ما دوره ولی وقتی میاد انقدر دو به هم زنی پنهانی می کنه که نگو.

میشه سر زایمانتون دعام کنید.من بد نشم وآخرتم رو نسوزونم.برای بچه هام مادر خوبی باشم وبرای همسرم زن خوبی باشم.روانم آسیب دیده وباهاشون خوب رفتار نمی کنم.قلبم درد می کنه ودکتر میرم با اینکه هنوز جوونم.

انقدر بهم منت کرد خواهر شوهرم .هرچی برام خریده بودنو سر زایمان کمکم کرده بودن با داد آورد جلوی چشمام.درحالیکه منم تا جاییکه می تونستم کمکشون می کردم.

به شوهرم کلی حرف یاد داد مادرش جلوی چشمام نفرینم میکرد که تو به پسر ما یاد میدی.

خواهرای خوبم ازتون درخواست می کنم بخاطر خدا دعام کنید از خدا بخواهید که جوابشونو بده ومنو نجات بده وحق رو آشکار کنه.خباثتشون آشکار بشه برای همه.من دیگه بریدم وتنها امیدم به دعای شماهاست.

براتون حمد هم می خونم فقط یادتون نره دعا کنید زندگیم روی آرامش رو ببینه.

برای شادی روح مادرم هم دعا کنید

برای شفای برادرام ومحمد پسر خواهرم

برای زندگی خواهرم که از هم نپاشه.

دعا کنید مکر مکاران به خودشون برگرده.دلم خونه دلمو بدجوری شکستن چند نفری.  همه کار می کنن بعد میکشن کنار ومیگن مگه ما تاحالا چی گفتیم.خدایا جواب حرفاشونو بده .

دو تا شرت سوتین بارداری  پد سینه یه دست مانتو و دامن و شال خوراکی مثل کمپوت گلابی و نسکافه ...

اها مرسی

پد سینه رو از داروخونه گرفتی؟ لازم میشه؟

عشقم دخترم 
شیرین آرین لحظه زندگی آدمه اصلا استرس نداشته باش من سزارین بودم فقط پنج ساعت درد کشیدم اونم با شیاف ...

من الان استرسم اینکه آدم وقتی شکمش پاره شده و تازه بخیه خورده و کلی هم درد و عذاب داره چجوری میتونه بچرخه براش شیاف بذارن 

برای خودمو که تو کامنت بعدی هام گفتم... برای نوزاد هم شیر خشک نوزاد.. چون ممکنه اول کار سینم شیر نیا ...

دستت درد نکنه 

تو انتخاب ساک مونده بودم میخواستم بدونم برای نوزاد همون ساک سرویس رو میبری یا یه ساک دیگه برای خودت ساک بزرگ یا کوچیک میترسم دوتا ساک ببرم مسخره کنن

دخترم معجزه زندگیم ❤️