2777
2789
عنوان

شما میدونید؟

309 بازدید | 28 پست

درد سمت راست شکم‌ دارم.‌چند ساعته. ماه ششم هفته ۲۳ هستم بارداری ام. چی کار کنم رور جمعه ای. خطرناکه؟

من‌ مادر دو فرشته آسمانیم💫💫 یکی در دستان خدا آرمیده و دیگری در آغوش من💞 
دردش شدید؟ با تغییر وضعیت بهترنمیشی؟؟ بخودت زیاد فشاراوردی با سرپاموندی؟

نه فسار  نه سرپا موندن. تو حواب اینجوری شده. از چند ساعت پیش بهتر شده اما انگار زده باشه به کل سمت راستم، پای راستم هم دردرفته

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه فسار  نه سرپا موندن. تو حواب اینجوری شده. از چند ساعت پیش بهتر شده اما انگار زده باشه به کل ...

تکونای بچه خوبه؟ 

ببین سعی کن تواون وضعیتی که دردت کمتره قرار بگیری

بهت قرص ضدانقباض ایزوپرین نداده؟ 

تکونای بچه خوبه؟  ببین سعی کن تواون وضعیتی که دردت کمتره قرار بگیری بهت قرص ضدانقباض ایزوپرین ...

نه هیچ قرصی. تا اللن تحربه نداشتم.‌پهلوی راست نمیشد بخوابم، همه ش چپ خوابیدم سر شد بدنم.‌بچه ام از دیروز عصر تکون نمیخوره😥میشینم بهتره ولی درد دارم

حتما برو دکتر....چون بچه یجا خودشو جم کرده ببین چرا اینارو کرده

تو راست جمع کرده یا چپ؟ ممکنه واسه این باشه ک خیلب پهلوی چپ خوابیدم؟ یه کم خم‌مایل شده بودم و فشار اومده ولی خوب ب چپ فشار اومده چرا راست درد گرفته؟

شماره دکترم دارم خجالت کشیدم روز جمعه زنگ بزنم. گفتم شاید عادیه و من تجربه ندارم. زنگ بزنم؟

نه هیچ قرصی. تا اللن تحربه نداشتم.‌پهلوی راست نمیشد بخوابم، همه ش چپ خوابیدم سر شد بدنم.‌بچه ام از د ...

یچیز شیرین بخور به پهلو بخواب بعد یک ربع ببین تکون میخوره اگه بازم حس نکردیخیلی اروم بزن روشکمت اگه خوابه بیدارشه ببین بعدش تکوناش چطوره 

اگه تا عصر دردت بیشتر شد بچه ام تکون نخورد برو بیمارستانی که میخوای واسه زایمان بری ودکترت قرارداد داره یه ان اس تی بده هم انقباضات تو چک‌میشه هم وضعیت بچه

من از هفته بیست وهشت هفته یکبار بیمارستان میرفتم ان اس تی میدادم پسرم‌خیلی اذیتم کرد

قیمتشم توبیمارستان خصوصی زیر صدتومنه 

یچیز شیرین بخور به پهلو بخواب بعد یک ربع ببین تکون میخوره اگه بازم حس نکردیخیلی اروم بزن روشکمت اگه ...

باشه حتما. همین الان.‌مرسی 

دعا کن‌واسم😔

تو راست جمع کرده یا چپ؟ ممکنه واسه این باشه ک خیلب پهلوی چپ خوابیدم؟ یه کم خم‌مایل شده بودم و فشار ا ...

بهت نگفته کدوم بیمارستان بری؟حتما یه زنگ بزن جدی بگیر اینا علایم مهمیه

اگه جواب نداد برو بیمارستان

تو راست جمع کرده یا چپ؟ ممکنه واسه این باشه ک خیلب پهلوی چپ خوابیدم؟ یه کم خم‌مایل شده بودم و فشار ا ...

ن حتما زنگ بزن نمیخوام دلتو بد کنم برا منم همین اتفاقات افتاده یا برو یمارستان سنو میشی خیالت راحت الان مث قبل ن ک بگیم همه چه طبیعیه

بهت نگفته کدوم بیمارستان بری؟حتما یه زنگ بزن جدی بگیر اینا علایم مهمیه اگه جواب نداد برو بیمار ...

چرا گفته.‌ولی تا الان ک‌ اون بینارستان نرفتم. مطبش میرفتم. ب دکتر زنگ بزنم؟ 

اول ب دکتر زنگ بزنم یا اول کارایی ک‌گفتی بکنم؟

ن حتما زنگ بزن نمیخوام دلتو بد کنم برا منم همین اتفاقات افتاده یا برو یمارستان سنو میشی خیالت راحت ا ...

باشه همین الان زتگ میرنم