2777
2789
عنوان

شما میدونید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 309 بازدید | 28 پست
چرا گفته.‌ولی الان ک‌ اون بینارستان نرفتم. مطبش میرفتم. ب دکتر زنگ بزنم؟  اول ب دکتر زنگ بزنم ...

اول اینکارایی که گفتم انجام بده چون دکترتم ایناروازت میخواد انجام بده که جوابشوبهش بگی

الان یچیز شیرین بخور بخواب به پهلو تا یک ربع دیگه حرکاتش باید شروع شه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اول اینکارایی که گفتم انجام بده چون دکترتم ایناروازت میخواد انجام بده که جوابشوبهش بگی الان یچیز شی ...

دستت درد نکنه.‌❤خدا خیرت بده😔

من‌ مادر دو فرشته آسمانیم💫💫 یکی در دستان خدا آرمیده و دیگری در آغوش من💞 
خواهش میکنم عزیزم خبرشو همین جا بهم بده

چیز شیرین خوردم. دراز کشیدم ولی من خیلی هنوز تشخیص نمیدم. فرق تحولات شکمم با حرکت بچه م. چند روزه ک به چیزایی حدس میزنم.‌واسه همینم از دیشب ک چیزز حس تکردم‌جدی نگرفتم.‌ 

دراز کشیدم و عطسه م‌گرفت یهو شکمم نبض مانند زد. دیگه هیچی تا الان. 

زنگ زدم دکترم فقط یک کلمه گفت اشکال تداره. اگه دردش زیاد بود برو اوررانس بیمارستان. خیلی عادیییی😳

الان ک دردش زیاد نیس. میتونم حالت هایی پیدا کنم ک یه جو بشینم خیلی درد کمی باشه اما 🤔 

گیج شدم

برم بیمارستلن؟

این کرونا فراریم داده از بیمارستان. انقد ک میترسم. 

ولی برم بهتره نه؟ مثلا یه ساعت دیگه. 

چیز شیرین خوردم. دراز کشیدم ولی من خیلی هنوز تشخیص نمیدم. فرق تحولات شکمم با حرکت بچه م. چند روزه ک ...

اره برو بیمارستان بگو چن روز بوده تکون میخورده الان تکون نمیخوره دردم دارم مجبورشون کن بزار یه ان اس تی برات بگیرن ضربان قلب بچه روهم‌چک‌کنن خیالت راحت شه

ماسک بزن باخودت محلول ضدعفونی ببر مدام. ازش استفاده کن سعی کن به جاییم دست نزنی

ایشالا که چیزی نیس من دلم روشن 

عزیزم رفتی بیمارستان؟ حالت چطوره؟

سلام گلی.‌ممنون. مسیله مهمی انگار نبود.‌ اابته قبل رفتن تکونم بالاخره حس کردم و حیالم راحت سد. ولی بیمارستان بهم‌گفت اصن الان چون اولشه و ۲۳ هفته ای

زوده واسه اینکه نگران تکون باشی. خیلی باحوثله تر از دکت خودم‌جواب دادن. البته اسم دکترم پرسیدن و فک کنم   فک کنم بیماران دکترهای خودشون ببشتر اهمیت میدن.  نمیدونم حالا.

ولی حا رو شکر  حالم حوبه.‌حال دخترم هم خوبه🙈 

صدای قلبش رو هم شنیده م

واقعا مرسی

فدات🌹نمونه ای. خیلی بهم دلگرمی دادی.

ادمایی ک اینجور مواقع کمک میکنن و ادم اروم‌میکنن. از یاد ادم نمیرن. ان شالله همیشه خودت و خانواده ت سلامت باشبد و در همه حاجت هات خدا خیر قرار بده و بهشون برسونه  

سلام گلی.‌ممنون. مسیله مهمی انگار نبود.‌ اابته قبل رفتن تکونم بالاخره حس کردم و حیالم راحت سد. ولی ب ...

ای جانم خداروشکر بهت گفتم من دلم روشن چیزی نیس 😍😍😍😍

از اینکه خیالت راحت شد حس خوبیه الان دیگه بیشتر تکوناشو حس میکنی 

ایشالا بسلامت این دوران پشت سر بزاری عزیزم ❤️

فقط بیشتر استراحت کن واسه ارامش روحیم بهت پیشنهاد میکنم مدیتیشن کنی خیلی بهت کمک میکنه

هروقت سوالی چیزی داشتی توخصوصی میتونی ازم بپرسی 

💐

ای جانم خداروشکر بهت گفتم من دلم روشن چیزی نیس 😍😍😍😍 از اینکه خیالت راحت شد حس خوبیه الان دیگه ب ...

فدای تو😍😍