2777
2789
عنوان

خانومای قوی کمک

98 بازدید | 9 پست

سلاااام ملکه ها 

چیکار میکنید که حرف دیگران چه در مورد ظاهر چه در مورد تصمیمات و رفتارات شخصی تون و چه حرفهای منفیشون تو مسیر رسیدن به هدفتون روی شما تاثیر نمیزاره شما چطور قوی شدین انقدر ؟شما هم یه زمانی حساس بودین ؟  

🌼❤😎SEPI😎❤🌼پروفمم خودمم 😎با من اشنا بشید با سعادتا...             ممکنه بی ادبی یا انرژی منفی رو جواب ندم اما مطمئن باش جلوی یه حمله رو گرفتم 😂😂😂 و جوابای کوبنده ای دارم دلیل نمیشه با هر کسی قاطی شد 🤗         حالا اونا رو بیخیال خوبای سایت دوستتون دارم😍❤👌😘
از طرز گویشم ایراد نگیرینا پسرم نیستم ولی از اول ب چپمون میگرفتیم😁

😂منم میخوام همین توانو بدست بیارم 😎

🌼❤😎SEPI😎❤🌼پروفمم خودمم 😎با من اشنا بشید با سعادتا...             ممکنه بی ادبی یا انرژی منفی رو جواب ندم اما مطمئن باش جلوی یه حمله رو گرفتم 😂😂😂 و جوابای کوبنده ای دارم دلیل نمیشه با هر کسی قاطی شد 🤗         حالا اونا رو بیخیال خوبای سایت دوستتون دارم😍❤👌😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودتو خوب بشناس بهترین راهش اینه ببین کجا از سر حسادت ب کسی چیزی میگی کجا از سر خوبی نقاط تیره و روشن خودتو که پیدا کنی رو ادمام میتونی پیداشون کنی 

حرف منفی دیگران روم تاثیری نداره اینطوری ولی اگ نصبحتی یا پیشنهادی دارن حتمن تامل میکنم و میپذیرم 

خودتو خوب بشناس بهترین راهش اینه ببین کجا از سر حسادت ب کسی چیزی میگی کجا از سر خوبی نقاط تیره و روش ...

عالی مرسی

گوش بده ولی یکم روی حرفشون فکر کن اگه حرف مفاهیم که مهم نباشه اگه حرف طرف باعث میشه به جلو حرکت کنی ...

میدونیی همه ش از عقده ای ها و کسایی که ذهنشون محدوده حرف شنیدم اما چون حساسم تاثیر میگیرم گاهی اوقات

میدونیی همه ش از عقده ای ها و کسایی که ذهنشون محدوده حرف شنیدم اما چون حساسم تاثیر میگیرم گاهی اوقات

دختر خوب خودت جواب خودت می دی میگی عقده ای و کند ذهن ها آخه حرف این به پشماتم نباید حساب کنی و بزاری روت تاثیر بزارن این میشه نقطه ضعفت که جون میده واسه اذیت کردنت