2777
2789
عنوان

دو ماه دیگه ...

1244 بازدید | 68 پست

دو ماه دیگه کنکور دارم و درصدام الان ایناست ادبیات ۵۰ عربی ۳۰ دینی ۶۰ زبان ۴۰ زیست ۵۰ شیمی ۴۰ ریاضی ۲۰ فیزیک ۲۰ 

به نظر شما چقد میشه افزایش درصد داشت ؟ یه راهنمایی خواهرانه بهم بگید خیلی دلم اشوبه چند ساله پشت کنکورم باید امسال زیر هزار بشم ان شاء الله ، برادرم بهم گفت نمون پشت کنکور و همش الان بهم میگه کار اشتباهی کردی .... 

درصدات خوبه ولی واسه زیر هزار کمه 

آن که شق القمرش سوره ی قرآن من است                   بارها گفته علی شاه نجف، جان من است                         | یا امیر المؤمنین حیدر(ع) |                                                         .                                                                              بی علی هرگز نشاید دم ز دینداری زدن                            دین و ایمان را کسی دارد که ایمانش 💚 علیست 💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ب برادرتون بگید اجازه بده کنکورمو بدم بعدش ب پیشنهادات گوش میدم الان فقط بهم ارامش بده

درصداتون عالیه روی عربی و زیستت کار کن 

تستای بیشتری بزن ، از خودت کنکور خانگی بگیر 

درصدات خوبع پزشکی میاری موفق باشی

صدای خورد شدن اخرین تکه شیشه های قلب شکسته ام را شنیدم ، دیگر نایی برای زندگی نمانده مهربانم...خدایا نجاتم بده 😔

هرچی قبول شدی سراسری برو تا دکترا ادامه بده  یا مثلا برو دنبال علاقت

تو هرچیزی بهترین باش لیسانس یه رشته خوبم بگیری بخوای بشینی خونه کارت نمیاد  خصوصا الان که کار نیست اصلا

یادگرفتم روی پای خودم وایسم چون موقع سختیا  دیگه کسی دورم نیست

ریاضی و فیزیک رو ببرید بالاتر حتما همچنین زبان یکم بیشتر تلاش کنید و تست بزنید تا حداقل ۱۰درصد برن بالاتر

موفق میشید نگران نباشید فقط نیاز به تلاش هست تمام تمرکزتون رو بذارید برای این دوماه

*پرستاری عشق میخواهد...ولی'کاملاعشق نیست*
موفق میشی زیررر هزاارر.  مشاور داری یا نه ؟

چند بار مشاور گرفتم از اول سال ولی کنسل کردم دوست ندارم روزانه به یکی بگم چیکار کردم و در کل خودم الان یه پا مشاورم 

الان نگران قبول شدنم هستم چقدر میشه افزایش درصد داشت توی این دو ماه و خورده ای ؟

ببین عزیزم

اول اینکه خیلی مخصوصا توی این دوران باقی مونده به کنکور توی قید و بند درصدهات نباش 

یعنی صرفا به عنوان یه راه برای شناسایی ضعف و قوت هات بهشون نگاه کن

و اینکه تو تنها کاری که باید کنی اینه که تا حد توانت تلاش کنی نتیجه رو هم بسپار به خدا

لااقل وقتی کنکور دادی ، به عقب نگاه کردی حسرت نخوری 

و آخرین چیز هم بخوام بگم بهت:

امسال طبق رتبه و علاقه و باقی جوانب یه رشته مناسب برو و دیگه پشت کنکور نمون که هیچ خوب نیست

انشاءالله موفق بشی و شاد •)