2777
2789
عنوان

دو ماه دیگه ...

| مشاهده متن کامل بحث + 1244 بازدید | 68 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ماشاءالله درصدای خوبی داری 

برات از ته دلم دعا میکنم بحق این شب جمعه با توکل برخدا به رشته و شهری  که آرزوشو داری به خیر و خوشی همین امسال برسی 

از خود خدا بخواه تلاشتو بی نتیجه نگذاره 

۴۰ روز و یاشب پشت سر هم زیارت عاشورا بخون و به تلاشت ادامه بده ان شاءالله پیروز بشی‌

یا حق التماس دعا 

چند بار مشاور گرفتم از اول سال ولی کنسل کردم دوست ندارم روزانه به یکی بگم چیکار کردم و در کل خودم ال ...

خب گلم. بحثم مشاوره نیست میخام یه وویس بهت بدم که رتبت عالی کنی .لینک کانالشو برات میفرستمم 

باور کن میتونی زیر هزار بشییی. بعد واسش قدم بردار مطمعن باش توی دوماه میتونی کوه رو جا به جا کنی ..

خیلی کسا بودن با پایه متوسط دو ماهه به هدفشون رسیدن ولی این دوماه رو با دل و جون تلاش کردن ِِ

چون الان زمانیه نزدیک کنکور 

هر چی بخونی انگار تو ذهنت میمونه.  

من نقطه پرگارِ دنیایِ خودم هستم 😎
بستگی‌ داره سطح ازمون کنکور امسال چطور باشه ولی بنظرمنم نمون هررشته ای اوردی دولتی ازاد هرچی شد برو

به هیچ رشته ای علاقه ندارم ، الان مهم ترین مشکلم اینه خستم خیلی واقعا یه باری روی شونمه که فقط خدا میدونه قابل بیان نیست

تو این دو ماه چقدر میشه افزایش داد واقع بینانه؟؟

خیلی زیاد البته اگه سستی نکنی چون تو ماهای اخر معمولا ادم خسته میشه خیلیا ول میکنن در صورتی که این دوماه خیلی مهمه بهت قول میدم اگه این دو ماه از جون و دل مایه بذاری زیر هزار میشی منم کنکور دارم دیگه باید امسال قبول شم 

آن که شق القمرش سوره ی قرآن من است                   بارها گفته علی شاه نجف، جان من است                         | یا امیر المؤمنین حیدر(ع) |                                                         .                                                                              بی علی هرگز نشاید دم ز دینداری زدن                            دین و ایمان را کسی دارد که ایمانش 💚 علیست 💚
درصدات تو چه آزمونی؟ راستشو بگم این درصدا برای هر آزمونی باشه زیر ۱۰۰۰ نمیشی ولی ۲ ماه وقت کمی نیست ...

امسال ازمون شرکت نکردم ولی سوالات کنکور سراسری رو زدم میانگین اینا بود ، میدونم خیلی کمه به نظرت چقد میشه افزایش داشت ؟؟؟

ماشاءاالله درصدای خوبی داری  برات از ته دلم دعا میکنم بحق این شب جمعه با توکل برخدا به رشته ...

برای منم دعا کنین چندساله بخاطر هدفم پشت کنکور موندم خیلی خستم🙁😞😭

استاتر عزیز باتوجه به تجربم میگم این دوماه و نیم باقی مونده خیلیییییی سرنوشت سازه!این چندماهو بزاری کنار با این دوماه برابری میکنه!خوب بخون موفق میشی ایشالا فقط باانگیزه و اراده بخون و تاروز اخر کم نیار💛موفق باشی😍

❤️

@hhffnnmm ببین عزیزم این کانال چند تا از نمونع های که توی زمان کم موفق شدنو گذاشته یکم ببینشون که باور کنی میشه ولی زباد درگیرش نشو که از درس خوندن نیوفتی. سعی کن خودت یکی از این نمونه هاا باشی .

من نقطه پرگارِ دنیایِ خودم هستم 😎
هرچی قبول شدی سراسری برو تا دکترا ادامه بده  یا مثلا برو دنبال علاقت تو هرچیزی بهترین باش لیس ...

الان ۲۲ سالمه و چهار ساله پشت کنکورم امسال باید قبول شم و گرنه یعنی ای چند سالم هیییچ .....