2777
2789
ای بابا چ وضعیه خب😂

سبک مدارس شاهد همینه 

زمانی که من رفتم آزمون می‌دادیم یعنی نیاز نبود حتماایثارگر باشی

من با امتیاز 2000ازمونم رفتم

ولی ی دختر شهید بود نفر اول 5000 

فکر کن من جز ذخیره ها بودم

اگه نوشتم 14 سالمه میخوام همیشه یادم بمونه اون سن چه اشتباهی کردم که کل زندگیمو تحت شعاع قرار داد و آیندمو نابود کرد.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سبک مدارس شاهد همینه  زمانی که من رفتم آزمون می‌دادیم یعنی نیاز نبود حتماایثارگر باشی من با ا ...

اوه.😐میگن الان ظرفیتا رفته بالا و اینکه بچه های عادی هم زیاد میرن ب هرطریقی کمک ب مدرسه و ..

ماهم نزدیکمون مدارس خوب نیست زنگ زدم اموزش پرورش میگه امسال ۹۰ درصد مجازیه دیگه نمیدونم 

خدا به داد کنه امسال که نصفش رفتن و بامعلم آشنا بودیم بیچاره شدیم تا تموم شد سال جدید چه شود

کرونا لعنتی برو دیگه خستمون کردی😧

خسته ام از حمل کردن بعضی چیزها، نه میتونم به کسی توضیحش بدم، نه میتونم باهاشون کنار بیام و نه راهی برای خلاص شدن ازشون پیدا میکنم ...!

اوه.😐میگن الان ظرفیتا رفته بالا و اینکه بچه های عادی هم زیاد میرن ب هرطریقی کمک ب مدرسه و ..

اصلا اینجوری نیست 

شاید بشه مدارس فرهنگیان رو پیچوند اما شاهد نمیشه

سیستمی هست روند

اگه دیگه طرف خیلی پارتی داشته باشه که بتونه سیستمی عوض کنه امتیازشو

اگه نوشتم 14 سالمه میخوام همیشه یادم بمونه اون سن چه اشتباهی کردم که کل زندگیمو تحت شعاع قرار داد و آیندمو نابود کرد.

الان ديگه به جانباز و شهيد نگا نميكنن فقط پارتي حسابي داشته باشي..دوست من امتيازشون بالا بود ولي نتونست بنويسه شاهد ميگفت متفرقه اينقدر نوشته بودن به ما نرسيد..پسر ناظم مدرسه پسرم اونجا ميرفت فقط با پارتي نوشته بود 

در ضمن آهان شاهد خودش طول سال آزمون هماهنگ هم میگیره 

ی چیزی مثل تیزهوشان 

نمیدونم الانم پابرجا هست یا نه

اصلا اینجوری نیست  شاید بشه مدارس فرهنگیان رو پیچوند اما شاهد نمیشه سیستمی هست روند اگه دیگه ...

ینی واقعا باید ب حال سیستم اموزشیمون گریست 😐همه با پارتی و پول میرن مدارس خوب بعد ما بجه هامون باید برن ضعیف ترین مدارس

ینی واقعا باید ب حال سیستم اموزشیمون گریست 😐همه با پارتی و پول میرن مدارس خوب بعد ما بجه هامون باید ...

دقیقا

منم داداشم امسال اول ابتداییه

اگر شاهد اسمش بیرون نیومد می‌فرستیم غیر انتفاعی

اصلا وضع مدارس پسرونه خیلی مهمه به نظرم

دقیقا منم داداشم امسال اول ابتداییه اگر شاهد اسمش بیرون نیومد می‌فرستیم غیر انتفاعی اصلا وضع مدار ...

نمیدونید کی نتایجش میاد؟قرار بود 19تا 21باشه ولی تمدید شد ثیت نام

من امسال پسرم.میره دوم .اول ک عیر انتفاعی بود .ک از اسفند اموزش با هودمون بود طفلکا کلاس اول اموزش نداشتن..امسالم ثبت نام نکذدم هنوز. گفتن فعلا 4 و.نیم بریزید ب حساب تا بقیه ش بعدا.. ...

نزدیک خونمون فقط ی پسرونه هست اونم تو بلوار دیگه هپایینهطحش خیلی خیلی پایینه ...اگه بخواد اموزش مجازی باشه برای چی اینقدر پول بدم ..و ابنوه اگه برم همون دولتی ثبت نام.کنم .اموزش حضوری بشه.....مدرسه ش ب درد نمیخوره.......موندم چ کنم.....