2821
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

کسی داشتین اینجور باشه؟ینی دیوننه شدیم طرح ادرس شده بدترین مدرسه تو شهرمون نزدیک ما هست امیدمون فقط ...

والا من شاهد رفتم داداشمم دارین ثبت نام میکنیم فک کنم بشه

‌اگ راحت بود ک فرهاد دل یه کوهو نمیکند...
ماهم نزدیکمون مدارس خوب نیست زنگ زدم اموزش پرورش میگه امسال ۹۰ درصد مجازیه دیگه نمیدونم 

اصلا میگن معلوم نیست مدرسه اب باشه ادم زورش میاد غیرانتفاعی بفرسته فقط پولو بدیم همه اموزش هم خودمون بدیم مث پیش دبستانی

اصلا میگن معلوم نیست مدرسه اب باشه ادم زورش میاد غیرانتفاعی بفرسته فقط پولو بدیم همه اموزش هم خودمون ...

منم میخواستم بزارم غیر انتفاعی پیش خونمون دیگه گفتم اگه باز نباشن همون میزارم دولتی 

اره گفتن باتوجه ب امتیاز نفر اول .خب این چ ربطی ب بقیه داره؟

مثلا پذیرش 90 نفره خب

بعد نفر اول مثلا امتیازش 1000

بعد بعدیا کمتر از 1000 هستن مثلا 980 970 همینجوری به ترتیب امتیاز از بزرگ به کوچیکه

از بالاترین امتیاز تا آخرین پذیرش که نفر 90 هست میان پایین

یهو مثلا نفر 90 امتیازش 800 هست خب قطعا 100 اینجا شانسی نداره

اگه نوشتم 14 سالمه میخوام همیشه یادم بمونه اون سن چه اشتباهی کردم که کل زندگیمو تحت شعاع قرار داد و آیندمو نابود کرد.

نمیدونم تونستم منظورمو توجیح کنم یا نه 

اما کلیت اینه از بزرگ به کوچیک امتیاز تقسیم میشن 

از بالاترین امتیاز شروع میکنن تا آخرین پذیرش 

اگه نوشتم 14 سالمه میخوام همیشه یادم بمونه اون سن چه اشتباهی کردم که کل زندگیمو تحت شعاع قرار داد و آیندمو نابود کرد.
2824
2823
2791
2779
2792