سلام من آلرژی فصلی دارم به گردوخاک البته الان جنوبم تو گردوخاک نیستم .درکل میگم ایمنی هم حساسه .دو ماه پیش هم حساسیت دادم به زیره حالا میترسم اگه کورونا بگیرم علایم شدیدی بدنم بده به نظرتون درست میگم ؟
من گلوم میخاره تا توی گوشم لبام و اطراف لبام خشک شده ی چند تا قاچ کوچولو خرده
کرونا؟ 😢😢😢
تیکر تولدم مجردممممم 😘دنبال دعوا نیستم تا وقتی میش با حرف زدن مشکلو حل کرد اگ جوابتو ندادم این ب این معنی نیست ک جوابی نداشتم این ینی اینک من با ابلهان بحثی ندارم ❤️🤗
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
من به همه چی حساسیت دارم سیر و تخم مرغ و بادمجون و اجیل و ادویه و موز و شیر و... 😑😑 از گلوم نرفته ...
خیلی بد اهمیت بده منم مامانم کهیر میزد بعد یبار ترشی فلفل خورد ی دفه تفسش گرفت اصن تا دم مرگ رفت
بعد دوباره ی چنبار اینجوری شد
مثلا رب فلفل ادویه
هلو خربزه
بادمجون و.... نمیتونس بخوره تا 5 سال
ولی الان بهتر شده فقط فلفل و بادمجون و... اینا نمیخوره
تیکر تولدم مجردممممم 😘دنبال دعوا نیستم تا وقتی میش با حرف زدن مشکلو حل کرد اگ جوابتو ندادم این ب این معنی نیست ک جوابی نداشتم این ینی اینک من با ابلهان بحثی ندارم ❤️🤗