2777
2789
عنوان

عینکیا بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 208 بازدید | 31 پست

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

بهم گفتم عینک بزن اگه بازم تاردیدی  باید سی اتی اسکن چشم بدی اونو براچی میرن بهم گفته ترسیدم&nb ...

نگران نباش 

من تا حالا اسكن ندادم براى چشم

ولى به حرف چشم پزشكا زياد اعتماد نكن هميشه با دو نَفَر ديگه هم مشورت كن

چند سال پيشا ميخواست منو به زور بفرسته يه سرى ورزشا و چرت و پرتا براى چشم يه جايى كه واسه خودش بود من رفتم يكى دو تا دكتر ديگه گفتن احتياج نداره ادم دانشجو بيكار نيست كه بره دنبال خرده فرمايش الكى بعضى ها 

الانم يه دكتر ديگه ميرم امريكا تخصص گرفته هر دفعه ميخواد مخ منو بزنه بيا عمل  منم قاطع ميگم از عمل خوشم نمياد چون شنيدم اونايى كه عمل ميكنن تو پيرى ممكنه يه سرى جراحى ها رو نتونن انجام بدن بعدم هنوز صد سال نشده ادم بدونه نتيجه عملا تو اينده چى ميشه 

عينكت رو مرتب بزن من مرتب زدم الان ده سال شماره چشمم بالا نرفته

خوبه خداروشکر خیلی بالا نیست من هر سری میرم چشم پزشکی, دکتره تاکید میکنه اگه پسر بودی سربازی معاف م ...

من واسه همینم دارم غصه میخورم😭وقتی بهم باید سی تی و اینا بدی بیشتر ترسیدم

نمیدونم چرا میترسم😭  

نترس دور از جونت اونايى كه مشكل مغزى دارن دو بينى پيدا ميكنن يا ممكنه چند ساعت چشماشون نبينه

منم اوايل وقتى رفتم چشم پزشك تار تار ميديدم 

الانم عينكمو در بيارم تا چند ديقه تار ميبينم خاصيت استيگمات تارى  هست

نترس دور از جونت اونايى كه مشكل مغزى دارن دو بينى پيدا ميكنن يا ممكنه چند ساعت چشماشون نبينه منم او ...

الان نمیدونم چرا نزدیکو یجوری میبینم بعدم بنظرت سی تی بدم یان

نگران نباش  من تا حالا اسكن ندادم براى چشم ولى به حرف چشم پزشكا زياد اعتماد نكن هميشه با دو ن ...

جدی انقدر عمل ریسکش بالاست?

من خیلی غصه میخورم که نمیتونم عمل کنم, واقعا خسته شدم دیگه

از ۵ سالگی دارم عینک میزنم😣

من واسه همینم دارم غصه میخورم😭وقتی بهم باید سی تی و اینا بدی بیشتر ترسیدم

نگران نباش

چند روز صبر کن تا چشمت بهش عادت کنه

ببین منم با اینکه اینهمه سال عینک میزنم و چشمم عادت کرده, ولی هر موقع لنزاشو عوض میکنم تا یک هفته همه رو چی کج و شیب دار میبینم..

برای شما هم طبیعیه, غصه نخور

جدی انقدر عمل ریسکش بالاست? من خیلی غصه میخورم که نمیتونم عمل کنم, واقعا خسته شدم دیگه از ۵ سالگی ...

من تك و توك عوارضشو هميشه ميخونم دلم راضى نميشه واسه عمل

يكى از  بچه هاى اينجا هم ميگفت پزشكاى با وجدان ميگن عمل نكنين

من الان يه زوجى رو ميشناسم شوهره عينكيه خانوم چشم پزشك اقاهه تا حالا عمل نكرده 

بعدم ميگن تا سى و پنج ميشه عمل كرد بعدش هم خواه ناخواه چهل سالگى ادم پير چشمى ميگيره و دوباره بايد عينك بزنه و شصت به بالا هم كه همه يكى دو تا عمل اب مرواريد دارن 

الان نمیدونم چرا نزدیکو یجوری میبینم بعدم بنظرت سی تی بدم یان

حداقل بايد يه سال عينك بزنى تا عادت كنى 

سى تى نميدونم چيرو نشون ميده چون براى مغز ام ار اى ميدن

زياد زير بار اسكن نرو چون اشعه اش واسه تخمدون خانوما ضرر داره فكر كنم ام ار اى ضرر نداره اشعه اش ولى سى تى داره

چند سال پيشا يه دكتر خدا نيامرز منو برا سينوس هى ميفرستاد اسكن كه از اون جايى كه بيمار ميفرستاد پول بگيره رفتم پيش يه دكتر ديگه عصبانى شد گفت چه خبره يه اسكن هم كافيه اين چه كارى بوده دكتره كرده