2777
2789
عنوان

عینکیا بیان

208 بازدید | 31 پست

چشمم تارمیدید رفتم دکترگفت اکسیکماته و ضعیفه عینک گرفتم دور رو خوب میبینم ولی نزدیک با عینک یجوری انگار کج میبینم چرا اینطوریه و الان اولین روزه عینک گذاشتم ی چشمم ک ضعیف تر بود یکم درد میکنه طبیعیه!!

ببین روزای اول اگه یکم کج و کوله میبینی عادیه, چون چشمت به لنزها عادت نداره

ولی اگه این کج دیدنا ادامه دار شد, باید دوباره بدی شیشه های عینکتو دکتر چک کنه, چون ممکنه موقع ساخت فاصله کانونی لنز ها رو رعایت نکرده باشن, این مشکل دقیقا برا من پیش اومده بود

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ببین روزای اول اگه یکم کج و کوله میبینی عادیه, چون چشمت به لنزها عادت نداره ولی اگه این کج دیدنا اد ...

بهم گفتم عینک بزن اگه بازم تاردیدی  باید سی اتی اسکن چشم بدی اونو براچی میرن بهم گفته ترسیدم 

حالا يه دو سه ماه بزن تا عادت كنى استيگماتا معمولا نوشته هاى دور رو تار ميبينن بقيه چيزا اوكى هستن ...

بهم گفتم عینک بزن اگه بازم تاردیدی  باید سی اتی اسکن چشم بدی اونو براچی میرن بهم گفته ترسیدم

بهم گفتم عینک بزن اگه بازم تاردیدی  باید سی اتی اسکن چشم بدی اونو براچی میرن بهم گفته ترسیدم&nb ...

نمیدونم

فقط یادمه یک بار خیییلی سالهای قبل, یه اپتومتریست برای اینکه ببینه قوز قرنیه دارم یا نه, سی تی اسکن نوشت. منم نرفتم اصن

چقدر ضعیفه چشمات?

نمیدونم فقط یادمه یک بار خیییلی سالهای قبل, یه اپتومتریست برای اینکه ببینه قوز قرنیه دارم یا نه, سی ...

البته فشار و چشمم اینارو چک کرد گف فشارش اینا عالیه

نمیدونم فقط یادمه یک بار خیییلی سالهای قبل, یه اپتومتریست برای اینکه ببینه قوز قرنیه دارم یا نه, سی ...

الان اون چشمم ک ضعیفتره یکم درد میکنه فک میکنم مال اینه که تازه عینک زدمه درسته؟

من با عینکم یکم تار می‌دیدم سی تی دادم گفت شبکیه چشمت سوختگی داره نازک شده یکم  بخاطر نور شدید و مستقیم لامپ یا خورشید بوده .