2777
2789

اگ ادم حسابت کنه یعنی خوشش میاد دیگ

نه بسته ام به کس دل            نه کسته بس ده من بل              هرچی بیشتر به مردم نگاه میکنم و اونا رو میشناسم بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به حضرت نوح گفت: اول حیوانات رو نجات بده!!  

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

وای اینارو😍😍😍😍😍😍😍

نه بسته ام به کس دل            نه کسته بس ده من بل              هرچی بیشتر به مردم نگاه میکنم و اونا رو میشناسم بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به حضرت نوح گفت: اول حیوانات رو نجات بده!!  

وقتی خودشو بهت میماله 

وقتی دمش بالاست و ی کوچولو سرش خمه 

وقتی جلوت غلت میزنه 

وقتی تو بغلت خر خر میکنه 

اینا نشانه های دوسداشتنشونه 

اگه گربه با انسان مدت زیادی زندگی کنه با میو کردن قشنگ با صاحبش حرف میزنه و حرفای صاحبشم میفهمه 

اینجانب مادر دو عدد پیشی  ۵ساله و ۲ ساله 

😅😅😅😅برا منم بسییییی جذابن😍😁

آره😍😍خیلی نازن 

وقتی خودشو بهت میماله  وقتی دمش بالاست و ی کوچولو سرش خمه  وقتی جلوت غلت میزنه  وق ...

وای چه توضیح کاملی مرسی عزیزم دقیقا همه این کار هارو میکنه اخ من پام و تو حیاط بزارم اون هم این کار و میکنه حای شبا دم در روی پادریمون میخوابه 😍😍

گربه ایرانی

گربه ایرانی یا به اصطلاح پرشین کت جز محبوب ترین نژادهای گربه در جهان محسوب می­شود.

تاریخچه گربه ایرانی به قرن ۱۶ میلادی بر می­گردد که مستندات آن که توسط نوشته های یک جهانگردی ایتالیایی نوشته شده است موجود است.

گربه های پرشین یا همان گربه ایرانی در دسته ای گربه های مو بلند قرار میگیرند که دارای دست و پاهای نسبتاً کوتاه، گردن کوتاه، چشم های گرد و درشت و گوش های کوچک می باشند.

این گربه ها به طور معمول ۱۷ ساعت از روز را در خواب سپری می­کنند. البته این مقدار به عوامل زیادی بستگی دارد. در سنین پایین پرشین کت های کیتن کمتر میخوابند و بیشترین زمان خود را به بازی می­گذرانند ولی با بزرگ شدن . بالغ شدن، کم کم به ساعت خواب آنها افزوده می شود و هر روز چاقتر و تپل تر میشوند.

ما در تولید گربه ی ایرانی موفق هستیم و در آن شکی نیست که همه ایران را با اسم پرشین کت میشناسند کافیست برای معرفی خودتان  و ملیتتان در خارج از کشور دچار مشکل شوید و آن موقع هست که گربه ایرانی یا پرشین کت به کمک شما می آید .

گربه ایرانی - گربه - فروش گربه - خرید گربه 

https://simoncat.ir/persian-cat/

2790
2778
2791
2779
2792