2777
2789
عنوان

تجربه های شخصی من برای مراقبت از مو

| مشاهده متن کامل بحث + 66992 بازدید | 67 پست
سلام عزیزم ببخشید دیر جواب دادم الان بعد ماهها اومدم سایت ببین طبق تجربه ی خودم بخوام بهت بگم ،خب م ...

به نزر من روعن خیلی کم بعد از حموم به عنوان نرم کننده خوبه چون مو که چرب باشه باعث میشه اکسیزن رسانی به ریشه مو مختل بشه.اما بعد حموم میتونی به نک موها بزنی

نه خودم تابه حال از حنا استفاده نکردم

حنا خوبه ولی زمان برا اما شامپو گیاهی اصل عصاره چند گیاه رو همه رو باهم داره این چه کاریه خوب میتونی همون سبغ اصلش رو تهیه کنی موهارو پر پشت میکنه تار موهارو ضخیم میکنه چربی مو رو تنطیم میکنه من داعم مورد و نخود استفاده میکردم ولی از وقتی سبغ میزنم خیلی راحت شدم  تو یه تاپیک خوندم از سبغ اصل خیلی راضی بودن امنم امتحان کردم خدا رو شکر خیلی عالیه ادرس پیجم داده بودن خرید کردم خدا رو شکر موهام رشدش عالی شده دوست داشتی این ادرس پیجه.

kerem.poost

انشا الله شما هم مشکلتون بر طرف میشه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سلام وقتتون بخیر

داداش من ب موی بلند خیلی علاقه داره و الانم بگی نگی موهاش بلنده ولی ی مدته متوجه شده ک اگ ی تار یا چن تار از موهاشو بکشه راحت بالا میاد و کنده میشه خاستم بپرسم شما دلیلشو میدونین؟ :((

چیزی نیست هرجابزنیم مو در بیاد

سلام 

بله هست ماینوکسیدیل 

ولی به نظر من نزن مزخرف ترین دارویه که تو عمر بشریت ساخته شده 

ضررش خیلی زیاده نری استفاده کنی بیای بگی ک چرا گفتی ببین کچل باشی بختر از زدن این داروع 

اگه اطلاعات خاستی راجبش بگو ک راهنمایت کنم

خودت میگی کلی ضرر داره خب نمیزنم داروی گیاهی مؤثر نمیشناسین؟ 

اره خیلی ضرر داره

والا گیاهی محلول شیوانا شنیدم خوبه 

روغن کرچک 

روغن سیاه دانه 

من اینارو شنیدم ولی استفاده نکردم چون اگه زیاد استفاده کنی باعث ریزش میشه باید خیلی مراقب باشی و درست استفاده کنی 

ولی به نظر من اگه خیلی موهات کم پشت شده بری پیش پزشک بهتره و اینکه با مزوترابی و.... میتونی موهاتو خوب تقویت کنی مکمل هم فراموش نکن 

از بچگی ژنتیکی همینجوری بودن ریزش نداشتم خب ک کم شده باشن

رویش مجدد بهتره به متخصص پوست و مو مراجعه کنید چون هر کی ی چیزی با بدنش سازگاره 

مثلا بهت محلول میدن 

محلول های دست ساز 

مزوترابی 

و.....

سلام میشه یچیزی برای بعد حموم معرفی کنین؟من بعد حموم موهام خیلی وز میشه

من امروز برا همین رفتم داروخانه طب سنی بهم روغن کرچک و روغن نارگیل داد گفتش که بعد از حموم وقتی مو نم داره هنوز از هر کدوم چند قطره بسته به اندازه مو قاطی کن بزن ب ساقه مو 

من داداشم رفت برام گرفت پرسیده بوده که اندازه موهاش چقدره داداشم گفته بود که تا تا نزدیک رانش ولی اون دکتر به داداشم گفته بود 15قطره از هر دوشون یعنی 7قطره کرچک و 7قطره نارگیل که من خیلییی تعجیب کردم چون زیاده و مو کامل چرب میشه 

حالا چند بار که بزنی اندازش دستت میاد ولی کاملا نصف نصف باشه 

بلندی موهات چقده ؟!از چهار قطره شروع کن بریز کف دستت یکم بمال که گرم شه بعد بزن به ساقه مو فقط ساقه مو!! اگه کم بود بیشترش کن اگه زیاد بود برا دفعه بعدیکم کن 

و اینکه روغن کرچک اصل یکم چسبنده و روغن نارگیل اصل به شکل جامده یعنی تو دما محیط سفت میشه و سفید رنگ که باید بکم گرمش کنی برا استفاده 

سلام میشه یچیزی برای بعد حموم معرفی کنین؟من بعد حموم موهام خیلی وز میشه

سلام ببخشید دیر جواب دادم

بهترین مورد که میتونه کمکت کنه و موهاتم چرب نکنه روغن ارگانه 

بهتره شرکتی نباشه اما بین مارکهای مطرح شرکتی ogx بهترینه 

اما وزی موهات به دلیل خشکی موهات هس بهتره شامپو بدون سولفات استفاده کنی(کمتر کف میکنه اما اما موهارو نرم میکنه بعد حموم)

تو حموم هم موهاتو به شیوه درست بشور(کلیپاشو سرچ کن توضیحش سخته)

همینطور مواردی که برای روغن قبل حموم تو پست اول گفتم میتونه به حفظ رطوبت بیشتر موهات برای بعد حموم کمک کنه