2777
2789
عنوان

چجوری بهش بگم ⁦☹️⁩

| مشاهده متن کامل بحث + 526 بازدید | 46 پست
نه نمی‌خواستم نگه دارمش

منم دوتا شیره به شیره داشتم باز اون هفته باردار شدم انقد دو دل بودم واسه نگه داریش رفتم سونو دادم ۷ هفته بودم ولی سقطش کردم واقعا تحملشو نداشتم شوهرم همش میگفت گناه داره نگهش دار ولی چندماهه از خیانتش گذسته هنوز داغونم خودمم خیلی براش ناراحت شدم ولی میترسیدم بیاد اگه باز خیانت کنه چه کنم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم بچه هدیه خداست شاید شوهرت خیلیم خوشحال بشه ولی قلق شوهرت دست خودته ولی یک دفه نگو سه ماهشه اول فعلا بگو حامله ای میخوای بری دکتر ببینی چند وقتشه

دوستان مهربونم میشه برا عاقبت بخیری فرزندم دعا کنید و صلوات بفرستید. منم برا بچه های شما دعا میکنم عاقبت بخیر بشن
منم دوتا شیره به شیره داشتم باز اون هفته باردار شدم انقد دو دل بودم واسه نگه داریش رفتم سونو دادم ۷ ...

جسارتا شیر به شیر درسته. شیره چیز دیگه س

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

آخه مگه تو به وجود اومدن بچه تنها عامل شما بودی که ایشون ناراحت بشه؟؟ چرا باید ناراحت بشه آخه؟؟

نه ناراحت از اینکه بهش نگفتم همون اول آخه دوسه بار ازم پرسید گفتم نه نیستم در صورتی که بودم 

منم دوتا شیره به شیره داشتم باز اون هفته باردار شدم انقد دو دل بودم واسه نگه داریش رفتم سونو دادم ۷ ...

چرا شوهرای نی نی سایتی ها انقدر خیانت میکنن، یا خدا، آدم میترسه از ازدواج

لطفا لایک نکنید؛ ممنونم 💚

این تاپیک جای من نیست

جای من که سالهاست در انتظار بچه میسوزم😔

پس من رفتم😢

خدانگهدار

فقط از خدا سلامتی و شادی پدر و مادرم و همسرم و خانواده ام رو میخوام همین. خدایا به خودت سپردمشون🤗
چرا شوهرای نی نی سایتی ها انقدر خیانت میکنن، یا خدا، آدم میترسه از ازدواج

نمیدونم بخدا اخه هیچ مشکلی هم نداشتیم اینش جالبه ولی حتما من احمق بودم اون راضی نبود ولی همیشه میگفت تو مشکلی نداشتی من لیاقتت رو نداشتم شاید از خجالتشه تو دلش چیز دیگس

ممنونم عزیزم ولی نمیخامش خیلی سخته واقعا 

سقط نکن گناه داره دیگه سه ماهشه بعدا خودت همش عذاب وجدان داری و یادش میافتی

دوستان مهربونم میشه برا عاقبت بخیری فرزندم دعا کنید و صلوات بفرستید. منم برا بچه های شما دعا میکنم عاقبت بخیر بشن

نه خدا شکر همسر من مرد کاریه خیلی اهل زندگیه ولی خودم دیگه نمی‌کشم بچه هام هنوز کوچولو