2777
2789
عنوان

چجوری بهش بگم ⁦☹️⁩

| مشاهده متن کامل بحث + 526 بازدید | 46 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه نمیخام سقطش کنم دیگه  فقط نمی‌دونم چجوری به شوهرم بگم

خداروشکر .بنظرم همین که بچه ها گفتن فعلا امشب بگو حامله ای بعد بگو برم دکتر ببینم چند وقتشه  کم کم متوجه میشه

دوستان مهربونم میشه برا عاقبت بخیری فرزندم دعا کنید و صلوات بفرستید. منم برا بچه های شما دعا میکنم عاقبت بخیر بشن
ببخشید که میپرسم، چطور بخشیدیش؟ به غلط کردم افتاد؟

انقد خانوادش گریه کردن و خودشم همش میگفت ابرومو نبر به خدا جبران میکنم بخدا نود درصد به خاطر بچه هام بود چون فامیلیم نمیخواستم اسم پدر اشعال روشون بمونه هنوزم میرم تو خونه احساس خفکی میکنم هیچ وقت نمیبخشمش فقط دارم ادا درمیارم کاملا افسرده شدم یه لحظه هم تصویر اون لحظه از یادم نمیره

انقد خانوادش گریه کردن و خودشم همش میگفت ابرومو نبر به خدا جبران میکنم بخدا نود درصد به خاطر بچه هام ...

😞ناراحت شدم عزیزم ولی غصه نخور ، با غصه خوردن چیزی درست نمیشه،ایشالا که بار اول و آخرش بود،

فقط سر فرصت مناسب بهش بگو یه بار دیگه کوچیکترین اشتباهی ازت سربزنه نمیبخشمت ، بگو سعی کن جبران کنی، هنوز از یادم نرفته

لطفا لایک نکنید؛ ممنونم 💚
😞ناراحت شدم عزیزم ولی غصه نخور ، با غصه خوردن چیزی درست نمیشه،ایشالا که بار اول و آخرش بود،   ...

ممنون خواهرم امیدوارم زودتر این روزا بگذره باز به زندگیم دلگرم بشم خیلی معلق بودن سخته نه پای رفتن دارم نه نای موندن همش حس شک ادمو داغون میکنه قبلا اصلا یک درصدهم بهش شک نداشتم الان میفهمم شکاکی چه دردیه