2777
2789
عنوان

یعنی چی شده

| مشاهده متن کامل بحث + 404 بازدید | 30 پست
خیلی سعی میکنم نمیتونم😩

ببین دقیقا رفتارت مثل رفتار منه منم همیشه با همه با احترام و مهربون رفتار کردم و همیشه نتیجه عکس دیدم تصمیم گرفتم دیگه اینجوری نباشم هیچ کس برام مهم نیست اتفاقا الان خیلی راحت ترم و از زندگی بیشتر لذت میبرم بعضیا اصلا نمیفهمن محبت و احترام یعنی چی پس بهتره خودتو خسته نکنی هر وقت خواهرشوهرات چیزی گفتن بهت درجا جواب بده الانم اگه برادرشوهرت اونجاس اصلا نرو بذار موقعهای برو که اون نیست اگه الان بهت احترام نذارن مطمئن باش بعدا به بچتم احترام نمیذارن

اول ببین وقتی همسرش نیست هم باهات سرسنگینه، حالا همسر من به زن داداشش که ده سال ازش کوچیکتره و دبیرس ...

چ خانوماشون باشه چ نباشه بی محلی میکنه جوری ک همه متوجه میشن ی چیزی شده انگاری ک دشمنشونم. اوایل آنقدر خوب بودن اصلا تعجب میکنم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین تو اگه احترام گذاشتی بخاطرشان و منزلت خودته انقد خانوم و محترمی که محترمانه رفتار میکنی  ...

قربونتون برم عزیزم شما بزرگواری آره دوستمم میگه ولش کن اهمیت نده 

منم همیشه ب همه احترام میزارم ولی کافیه ببینم یکی برام قیافه میگیره دیگه نگاشم نمیکنم .خیلیم دوست دا ...

وااای خوشبحالتون خیلی خوبه ولی من نه حالا بدتر کشته مرده اش میشم 😅😅

ببین دقیقا رفتارت مثل رفتار منه منم همیشه با همه با احترام و مهربون رفتار کردم و همیشه نتیجه عکس دید ...

فدات بشم گلم خیلی خوبه اینجوری آفرین واقعا آدم باید ب خودش ارزش قائل بشه دور از جون همه و بلانصبت همتون محبت کردنی سرشون گیج میره 

قربون دهنت عزیزم گل گفتی واقعا خودمم اذیت میشم همیشه همه سعی دارن ناراحتم کنن  حالا خیلی خوب ش ...

خواهش میکنم

خدانکنه...عمرت باعزت داشته باشی گلم

منم دقیقا تا یکسال پیش مثل شما بودم...برای همه از جون ودلم مایه میذاشتم بعد جالبتر اینکه از من بیشتر از همه ناراحت میشدن دیگه واقعا خسته شدم ی مواقعی باید مراقب روحیه و دل کسی که 20 سال از من بزرگتر بود،میبودم همه حساس بودن همه شکننده بودن اما من باید محکم می بودم  در حالیکه من از همه کوچیکتر بودم حساستر بودم ته تغاری بودم تک دختر بودم غریب بودم و و و و 

سعی کردم ی خورده تغییر کنم حتی رفتم مشاوره به قول خانم مشاور خوب بودن خوبه اما به شرطی که مهربونیمون رو مدیریت کنیم

اوایل خودم خیلی اذیت میشدم احساس میکردم بد شدم...از بد شدنم ناراحت بودم اما واقعیت اینه که دارم سعی میکنم مدیریت کنم

خواهش میکنم خدانکنه...عمرت باعزت داشته باشی گلم منم دقیقا تا یکسال پیش مثل شما بودم...برای همه از ...

ای جونم بگررردم ممنون گلم وهمچنین عزیز دلم آره واقعا باید مدیریت کرد منم دقیقا مثل شما هستم خیلی بده بلانصبت لیاقت ندارن بدتر میکنن 

مطمئن باش...بیخودی چرا قیافه بگیرن...معلومه یکی از قول شما دروغ تحویلشون داده...من میگم نذار اون آدم ...

بله دقیقا میخام امشب حتما بپرسم چون من مطمئنم اصلا کاری نکردم و حرفی نزدم حتما میپرسم

فدات بشم گلم خیلی خوبه اینجوری آفرین واقعا آدم باید ب خودش ارزش قائل بشه دور از جون همه و بلانصبت هم ...

عزیزدلم یه چیزی بهت میگم اگه دوست داشتی بهش عمل کن هر کسی یه اندازه‌ای داره نباید بیش از اندازه به طرفت محبت کنی و احترام بذاری چون اینجوری ارزش خودت پایین میاد من تجربه کردم هر چی سرد تر باشی بهتره کمتر بهت بی احترامی و جسارت میکنن تو رو خدا اجازه نده رفتارایی که لایق خودشونه نسبت به شما انجام بدن

عزیزدلم یه چیزی بهت میگم اگه دوست داشتی بهش عمل کن هر کسی یه اندازه‌ای داره نباید بیش از اندازه به ط ...

فدات بشم گلم ممنون بله واقعا فرمایشتون درسته بعضی ها لایق احترام و محبت نیستن باید رو خودم کار کنم ممنون از راهنماییتون عزیز دلم